SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 18/11/2016

În iubire pierzi doar dacă nu ești ALL INSPAȚIU PUBLICITAR

Nu sunt mare amator de poker, dar recunosc că mă fascinează jocul. Nu cel de poker, ci jocul măștilor, jocul prin care încerci să-ți citești adversarii. Adrenalina face ca logica ta brusc să aibă sens, iar intuiția o simți până la nivel celular. Iar în final, realizezi că te afli în incapacitatea de a lua decizia corectă. Epic!

 

Sunt oameni pe care îi citești cu greu, însă la polul opus al acestora, întâlnești genul de oameni pe care dacă stai puțin mai mult să le aprofundezi radiografia, ai putea să-i vezi cum sunt și în viața de zi cu zi.

Jucam și mă uitam la unul dintre oamenii de la masă și... m-a lovit.

Îți poți imagina genul ală de persoană care este extrem de prudent? Pariază puțin pentru a nu risca să piardă prea mult. Riscuri mici, pierderi mici. Știi ce zic? Genul ăla de persoană care nici nu pierde, dar nici nu câștigă. Doar își pierde timpul. Așa era prietenul ăsta al meu, pe care tocmai îl "radiografiam".

Există oameni care se tem să iubească. Oameni care atunci când iubesc, nu merg ALL IN. Fie așteaptă "un semn", de fapt, o grămăda de confirmări iraționale,  fie nu merg ALL IN niciodată. Ce triști! :D

Oameni reticenți. Sceptici. Care se implică prea puțin sau care își lasă  34093 portițe de scăpare. Oameni care sunt convinși că așa își reduc șansele de a pierde ceva. Își doresc să iubească dar nu sunt în stare să își asume nimic.

De ce ți-e teamă să iubești? Crezi că dacă suferi și ești dezamăgit... cumva secătuiești? Nu fi naiv! Singurul care te poate lăsa fără iubire, ești TU! Cum? Alimentându-ți gândurile iraționale cu valori morale tâmpite și principii însușite greșit.

În iubire pierzi doar dacă nu ești ALL IN... sau dacă ești prea prost(ă).

Când iubești cu toată ființa ta (indiferent ce sau pe cine), chiar dacă ceea ce iubești dispare (indiferent de motiv)... nu ai pierdut nimic! Pentru că în tot acest timp, ai iubit. Ai fost fericit. Ai construit. Te-ai construit. Acum, ce faci când dispare iubirea, este o altă discuție (am scris AICI câteva cuvinte despre asta), dar ideea este că, în iubire nu pierzi niciodată. Pierzi după, dacă nu știi cum să gestionezi situația.

Dacă nu mergi ALL IN, atunci când ceea ce iubești dispare (și sunt șanse destul de mari să dispară)... cu ce te-ai ales? Cu nimic! Nu ai fost nici fericit (ci doar ai mimat/sperat fericirea) și nici nu ai construit nimic. Doar te-ai mințit singur, iar asta a permis timpului să treacă pe lângă tine fără să însemne ceva.

Nu zic să te proptești în prima persoană care îți zâmbește frumos. Alege cu cap și mergi ALL IN! Doar all in! Crede-mă, all in nu vei pierde niciodată în iubire!

 

 

Tu cum joci acest joc al bluffing-ului și al iubirii? Mergi ALL IN? All in, pe bune sau doar ideea unui all in? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
booking ad

byani ad

libris.ro
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~