SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 03/12/2016

Review Perfetti Sconosciuti (Perfect străini)SPAȚIU PUBLICITAR

Nu-mi place să pierd vremea uitându-mă la filme. Nu mă plictisesc în general, dar să văd un film "de plictiseală"... never gonna happen. Așa că cer recomandări, și la rândul meu fac recomandări. Gusturile diferă, dar nu se discută. Oricum, în mare, cred că un film bun este un film pentru mare majoritate a cinefililor. Deci tind să cred că îți vor plăcea filmele pe care le-am văzut și ți le recomand.

 

Mă, deci filmul este într-un mare, mare fel! O comedie cu suspans și dramă în punctul culminant, dar cu un final... "obișnuit". Apărut anul acesta (2016), din punctul meu de vedere, filmul reflectă perfect realitatea (tristă a) zilelor noastre.

Povestea se desfășoară în întregime în casa unui cuplu, la cină, unde sunt invitați alți 5 prieteni foarte buni (cupluri +1). Toți căsătoriți, cu o singură excepție.

Dintr-o glumă într-alta, decid să joace un joc, sub forma unei provocări, ce presupune ca fiecare dintre cei 7 să își țină telefoanele pe masă, întreaga seara, iar mesajele primite pe mesagerie sau whatsapp să fie citite cu voce tare, și apelurile să fie preluate pe difuzor. Cred că îți poți imagina ce s-a întâmplat, nu?!?

Când mi-a fost recomandat filmul, mi s-a părut de la început interesant și în același timp o idee bună pentru provocarea următoare din seria noastră de "Adevăr sau provocare". Nu îți spun încă sub ce formă va fi, dar vei afla la momentul respectiv. Vezi aici (click) celelalte provocări.

De asemenea, există pe blog o listă cu filmele pe care ți le recomand și încerc să o actualizez constant. Un fel de must see!

 

Tu ce film ai văzut și ți-a plăcut? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
booking ad

byani ad

elefant.ro
libris.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~