SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 01/12/2016

Review Seven pounds (7 suflete)SPAȚIU PUBLICITAR

Nu-mi place să pierd vremea uitându-mă la filme. Nu mă plictisesc în general, dar să văd un film "de plictiseală"... never gonna happen. Așa că cer recomandări, și la rândul meu fac recomandări. Gusturile diferă, dar nu se discută. Oricum, în mare, cred că un film bun este un film pentru mare majoritate a cinefililor. Deci tind să cred că îți vor plăcea filmele pe care le-am văzut și ți le recomand.

 

Doar ce l-am terminat de vizionat și m-am apucat imediat de review pentru că este foarte bun... chiar dacă am plâns la el ca o fetiță. Plm, a plâns și Will Smith în film, deci cumva sunt acoperit. Serios acum, mi-a plăcut mult filmul.

A apărut în 2008 și nu reușesc să înțeleg cum de nu l-am văzut până acum. Nu sunt mare cinefil, dar este chiar un film care "ar fi trebuit" să-mi fie recomandat. WTF people?!? What's wrong with you?!

Joacă Will Smith, Rosario Dawson (hhhmmmmm), Woody Harrelson, Michael Ealy și alți actori faini, iar povestea.... sincer nu-mi amintesc să mai fi văzut vreun film cu o poveste asemănătoare. Nu-mi vine niciunul în minte acum, deci... +1 pentru poveste. Aș comenta puțin decizia lui Ben Thomas, dar deja ar fi un cu totul alt film.

Long story short... Ben Thomas, datorită unui eveniment din trecut, un accident în care și-a pierdut soția și a mai ucis alte 7 persoane, decide să se sinucidă și să își doneze diferite organe unor persoane care să le merite. Bineînțeles, tot 7 la număr. Le identifică, le urmărește să se convingă că sunt oameni buni... între timp se și îndrăgostește, doh! de Emily Posa (Rosario Dawson), iar apoi filmul se derulează rapid înainte.

 

Acum, filmul m-a lăsat cu o întrebare. Dacă ai avea o nouă șansă la viață (actuala, bineînțeles), ai ști cum să ți-o trăiești? Adică, ai trăi-o diferit? Te invit să-mi scrii, folosind formular de contact de mai jos.

De asemenea, există pe blog o listă cu filmele pe care ți le recomand și încerc să o actualizez constant. Un fel de must see!

 

Tu ce film ai văzut și ți-a plăcut? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
booking ad

byani ad

elefant.ro
libris.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~