SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 20/11/2016

Review The Handmaiden (Servitoarea)SPAȚIU PUBLICITAR

Nu-mi place să pierd vremea uitându-mă la filme. Nu mă plictisesc în general, dar să văd un film "de plictiseală"... never gonna happen. Așa că cer recomandări, și la rândul meu fac recomandări. Gusturile diferă, dar nu se discută. Oricum, în mare, cred că un film bun este un film pentru mare majoritate a cinefililor. Deci tind să cred că îți vor plăcea filmele pe care le-am văzut și ți le recomand.

 

Acțiunea filmului Servitoarea se petrece în Coreea, în 1930, iar povestea lui are un fir alunecos și un final neașteptat.

După părerea mea este un film bun, diferit față de filmele de duzină, iar asta nu se datorează scenelor erotice cu două lesbiene asiatice, ci a poveștii în sine și modul în care este întrepătrunsă de suspans.

Nu cred că este genul lui Fifty shades of grey, spun asta pentru că nu l-am văzut. Da, știu. Există oameni care nu au văzut/citit Umbrele lui Grey. :))

Povestea este despre o moștenitoare (Lady Hideko) și unchiul ei sadic care dorește să pună mâna pe moștenirea ei. Doar că povestea este întreruptă de 2 escroci care urmăresc aceeași avere, ea (Snookee) care se înfiltrează în casa lor ca servitoare și el (Count Fujiwara), se dă drept un conte și încearcă să o curteze pe Lady Hideko, urmând să o interneze într-un azil și să împartă averea cu Sook-Hee.

De asemenea, există pe blog o listă cu filmele pe care ți le recomand și încerc să o actualizez constant. Un fel de must see!

 

Tu ce film ai văzut și ți-a plăcut? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~