Despre mine

Autorul? Un om nebun cu suflet bun...

Numele meu este Ciprian (și) Popa și sunt un arogant de când mă știu.

Un bărbat simplu dar totuși greu de înțeles. Încăpățânat, orgolios (-ish), ambițios (măcar în orgolii), am vise, planuri și sunt hotărât să fac din fiecare zi, cea mai frumoasă zi a mea.

Plin de defecte, pe care încerc să le convertesc în calități, am temeri și îndoieli dar reușesc să perseverez în fericirea mea.

Nu îmi doresc să fiu un model pentru nimeni, dar totuși sunt conștient de puterea mea de influență. Evit să dau sfaturi pentru că este posibil să te îndrum greșit. Scriu din ceea ce trăiesc, văd și învăț, îmi exprim un punct de vedere pe care te invit să-l filtrezi, să-l evaluezi, nu să-l iei de bun. Ba chiar te invit la dialog folosind formularul de contact disponibil pe blog. Fiecare om are povestea lui, iar fiecare poveste este unică în felul ei.

Eu am greșit mult și am învățat mult. Asta cred că te formează. Nu îți fie teamă să greșești! Experimentează! ...dar nu uita să îți înveți lecția.

Iubesc mult (nu multe), des, nu știu cât de bine, dar am certitudinea că o fac așa cum știu eu mai bine.

Gândesc și nu sunt controlat de clișee. Sunt un fel de cercetător în căutarea unui adevăr valabil ce poate fi probat și repetat.

Nu îmi plac jumătățile de măsură, răutatea, minciuna sau prostia.

Sunt bun și lucrez în fiecare zi cu mine pentru a deveni mai bun. Este simplu, dar nu ușor, însă rezultatul merită orice efort sau sacrificiu.

 

Câteva cuvinte despre blog

Nu este un blog de nișă. Scriu despre ce vreau, când vreau și pentru că vreau. Dacă vreau să fiu rău, sunt rău. Nu încerc să păr simpatic, iar asta nu pentru că aș fi un arogant, ci pentru că pur și simplu nu ești genul meu.

Nu mă interesează traficul pe site, nu fac reclamă mascată și nu promovez "căcaturi" decât dacă eu cred în ele.

Politică, mondenități sau rețete magice pentru a-ți transforma viața peste noapte, slabe șanse să găsești pe aici.

Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați. Sunt sincer, tranșant și scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc). Scriu ce simt și nu trebuie să-ți placă.

Suntem înconjurați și bombardați cu tot felul de mizerii. În schimbul vulgarității am ales să scriu (frumos) despre frumos, despre viață, despre iubire (dar nu despre iubiri imposibile). Scriu despre ceea ce contează pentru mine. De ce? Pentru că vreau să cunosc oameni frumoși care gândesc la fel.

Blogul este cererea mea de prietenie pentru cei ce se regăsesc în rândurile mele. Ești liber(ă) să o accepți sau să o respingi. Simple as that.

 

De ce unarogant.ro?

Pentru că celmaiminunatmoldoveaninvizitaprinbucuresti.ro nu era disponibil.
Și pentru că exprimă un fapt. Rămâne la aprecierea ta să decizi dacă sunt un arogant simpatic sau unul absolut.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți? Acum poți urmări pe facebook pagina Un arogant cu blog