Hai să ne cunoaștem

Cine se aseamănă se adună - nu este doar un "proverb bătrân". Nu este nici măcar o teorie, ci un fapt real, demonstrat și aplicat în fiecare moment al vieții noastre.

Mereu am căutat să-mi petrec timpul în compania persoanelor cu o atitudine constructivă și, la rândul meu am încurajat mai departe persoane, să construiască relații sănătoase cu oameni frumoși și autentici.

Evit să transform această prezentare într-un alt articol despre prietenie (am scris deja destule), așadar voi fi foarte scurt.

 

Dacă îți place ce scriu, cum scriu, despre ce scriu. Dacă ai o atitudine constructivă și crezi că împărtășim valori morale și principii cât de cât asemănătoare, îți propun să ne vedem într-o seară și să povestim.

Nu vindem nimic la aceste întâlniri și nici predici sau speach-uri motivaționale nu voi ține. Ne vedem pentru a petrece o seară relaxantă, între câțiva oameni frumoși. Cântăm, dansăm, mâncăm, jucăm, fumăm (dacă tu încă ești fumător/oare), vin, ceai, cafea, bye.

 

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitație. Te rog să completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact și de îndată ce stabilim ceva, te vei afla pe lista celor care află primii.

P.S. Nu-i bai dacă nu ești din București. Tu completează formularul și lasă Universul să-și facă treaba.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți? Acum poți urmări pe facebook pagina oficială Un arogant cu blog