SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 05/08/2020

10 afirmații dure despre viață..SPAȚIU PUBLICITAR

Nu trebuie să fii de acord,este ok dacă ești de altă părere, caz în care te invit să îmi scrii folosind formularul de mai jos..

1. Uneori, să acorzi cuiva o a doua șansă este ca și cum i-ai oferi un al 2lea glonț, pentru că prima oară nu a reușit să te nimerească "bine".

2. Dorințele sunt precum zăpadă. Cu cât aduni mai multe, cu atât îți va fi mai greu să vezi drumul.

3. O viață grea la bătrânețe, nu se datorează faptului că nu ai copii sau că au plecat de lângă tine, ea este grea pentru că nu ai suficient de mulți bani.

4. Sărbătorile și concediile lasă impresia că îți poți reîncepe viața.. diferit.

5. De ce majoritatea oamenilor preferă să se confrunte cu greul vieții în loc să facă un efort pentru a învăța o lecție? Probabil de lene. Greutatea învățării vine voluntar, în timp ce greutatea vieții.. vine fără a fi nevoie să faci ceva.

6. Când simți că vrei să mori, de fapt nu vrei să mori, ci pur și simplu nu îți mai dorești să trăiești așa.

7. Chiar dacă, fizic, este un efort mai mic de a asculta, decât de a vorbi, majoritatea oamenior aleg să vorbească mai mult, decât să asculte. Probabil pentru că le place să se audă vorbind.

8. Adevărul, uneori, este dureros. Oamenii preferă o minciună frumoasă în locul unui adevăr care ar putea fi usturător.

9. Oamenii vor afirma că își doresc să le spui doar adevărul, însă în realitate ei își doresc ca adevărul să fie cel pe care și-l doresc să-l audă.

10. Este mai ușor să faci pe cineva să se simtă victima unor circumstanțe, decât să îl determeni să își asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~