SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 13/02/2017

13 februarie, Ziua Mondială a RadiouluiSPAȚIU PUBLICITAR

Ziua mondială a radioului a fost stabilită de UNESCO pe 13 februarie, și scopul acesteia a fost de a atrage atenția asupra importanței pe care o are radioul, ca mijloc de comunicare.


Având în vedere că nu sunt atras de mondenități, exclusivități și descoperiri ale cercetătorilor britanici, ținând cont și de faptul că umorul meu este mai puțin comercial iar speculațiile politice mă obosesc, folosesc radioul ca mijloc de comunicare și informare destul de rar... și limitat.

Dar, recunosc că este un mijloc ideal pentru a destinde, pentru a binedispune, pentru a relaxa și pentru a mă pune în legătură directă cu pasiunile altor oameni deosebiți.

Așadar, astăzi, de ziua mondială a radioului, împărtășesc cu voi lista mea de preferințe în ceea ce privește posturile de radio pe care le urmăresc.

NICECREAM FM http://nicecream.fm/ - este un radio online ce are 3 canale, în funcție de starea ta de spirit
RADIO CHOCOLAT http://tunein.com/radio/Chocolat-Radio-s155437/

În mașină ascult DANCE FM - http://tunein.com/radio/Dance-FM-895-s122462/ și TANANANA - http://tunein.com/radio/TANANANA-927-s87853/ iar acolo unde nu le ajunge semnalul (că se întâmplă și asta) ascult ROCK FM sau MAGIC FM (în special programul de Crăciun :P)

 

 

Tu ce preferințe ai în materie de radio? Și de ce îi asculți? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~