SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 22/01/2017

5 adevăruri cutremurătoare despre incediul din BambooSPAȚIU PUBLICITAR

1. Adevărata cauză a incendiului

Câțiva cercetători britanici aflați în club în seara în care s-a produs tragedia, confirmă adevărata cauza care a dus la acest dezastru. Studiul a fost realizat pe toți oamenii aflați în club în momentul declanșării incendiului, dar s-au avut în vedere și persoanele care i-au călcat pragul în ultimele 7 zile. Concluzia a fost revelatoare și a încântat pe toată lumea, aceștia din urmă răsuflând ușurați. Incendiul a pornit pentru că erau prea multe persoane HOT per metru pătrat.

2. Asistență de specialialitate

Anumite guri botoxate susțin că sărbătoriții și prietenii acestora (până la gradul 2) au primit sfaturi și recomandări de specialitate de la câțiva foarte-cunoscuți terapeuți și coach de dezvoltare personală, ba mai mult, unele persoane susțin că urmează o perioadă grea de recuperare la Therme.

Nu se știe dacă domnul Raed Arafat era în club în acea seară, dar acesta s-a prezentat imediat la locul incidentului pentru a se asigura de buna gestionare a situației.

3. Cercetare și inovație

Există motive să credem că am atins un nou nivel al evoluției privind cercetarea și inovația din domeniul industriei HEALTH & BEAUTY. După cum s-a putut vedea în filmările realizate cu telefoanele VERTU, Iphone7 și 7S, implanturile au ajutat la o mai bună fluidizare a procesului de evacuare, creșterea nivelului de încredere, optimism, contribuind inclusiv la o siguranță mai bună a purtătoarelor, cât și a celor aflați în preajma acestora.

Din declarațiile date de toți cei prezenți, putem spune că nu au existat daune în ceea ce privește implanturile. Bărbații cu implanturi au refuzat să comenteze.

4. Evaluarea pierderilor

Se speculează că nu au existat pierderi de memorie, cultură, telefoane sau de ceasuri. Doar de timp, pe declarații.

Câteva genți au fost rupte, unele au fost arse ușor pe la colțuri, dar din nefericire nu se cunoaște numărul exact al pantofilor stileto desperechiați și abandonați printre dărâmături. Un număr serios și mare de pantofi de firmă... nu au putut fi evacuați.

Sticle de MOET, Don Perignon și alte bături fine au fost văzute pierzându-se în negura focului. Milioane de servețele arse fără ca acestea să fie aruncate în sus de bucurie, și sute de artificii care s-au prins fără fundal muzical de "Mulți ani trăiască!"

5. Perspective de viitor

Alte guri susțin că anumite cluburi de rang (sau unul apropiat) încearcă cu disperare să contacteze DJ-ul și animatoarele pentru a le face o propunere de transfer, fiind impresionați de atmosfera incendiară din seara evenimentului.

O parte dintre cei prezenți au fost intervievați de anumite posturi de televiziune, fiindu-le propuse câteva prezențe în studio pentru a relata mai deliat cum ardea focul.

Persoanele care în seara tragediei se aflau într-o stare avansată de ebrietate, așteaptă să apară pe facebook pozele incendiare din seara evenimentului, pentru a vedea cum le stătea părul și/sau pentru a-și da tag.

 

Dacă te-ai simțit ofensat, lezat sau vătămat de anumite cuvinte din acest articol, să știi că nu-i vina mea. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Dacă nu știi ce este, uite și definiția lui pamflet. PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară în versuri sau în proză, cu caracter satiric, intr-un limbaj violent și agresiv. – Din fr. pamphlet.

Sursă foto: romaniatv.net

loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~