SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 27/06/2017

5 aplicații de facebook care ar putea schimba lumeaSPAȚIU PUBLICITAR

Stăteam așa (și recunosc, nu mă gândeam) și mi-au trecut prin minte câteva idei privind niște aplicații, care ar trebui incluse în facebook, musai, și care, după părerea mea (că am dreptul să am o părere) ar putea schimba lumea. WTF!?

Atenție! Ordinea este aleatorie iar titlurile au fost alese pe/în fugă, dar sper că prinzi tu ideea.

 

1. aiBac

Această aplicație se adresează strict persoanelor cu vârsta curpinsă între 18 și 19 ani, sau persoanelor care au atins această vârstă dar nu și-au actualizat rubrica studii.

De fiecare dată când deschizi facebookul și la fiecare 10 minute petrecute online,  primești 3 întrebări din programa de la bac. Iar până nu răspunzi corect la cele 3 întrebări, să nu poți folosi facebook-ul.

Aceeași aplicație, ar trebui să blocheze și google-ul de pe telefon, pentru a evita fraudarea răspunsurilor.

2. NAI krte AI frate

Când simți că trebuie să postezi ceva nou pe wall sau când ai o părere (pe) care vrei musai să o exprimi printr-un comentariu sau... când pur și simplu vrei să o impresionezi pe messenger... dar cum scrii tu așa, se întâmplă să uiți de cratimă... în momentul în care dai SEND, mesajul tău să fie șters iar în locul lui să primești un mic ghid explicativ privind greșelile gramaticale făcute sau exprimările tâmpite. Scurt, concis și foarte, foarte explicativ.

3. PlictiCat

Când începi să te repeți în postările tale în care te plângi de viața ta, de oamenii de kkt din viața ta sau de greutățile tale, de clasa politică sau de alte chestii pe care nu le înțelegi dar despre care totuși ai o părere, discret într-un colț, să se deschidă un browser, cu poze, cu pisici, de unde poți alege o poză pentru a o posta în locul mesajului tău, evitând astfel să devii (și mai) plictisitor.

4. Ești bine

Când postezi mai mult de 1 #selfie pe lună, să primești acest mesaj, indiferent de genul tău (a se înțelege sex). "Nu te mai preocupa, ești frumoasă!",  împreună cu un ban (vezi google) temporar, de minim 3 ore.

5. Gogilo

Atunci când trimiți un mesaj unei tipe, pe care nu o ai în listă (dar ai vrea), să între unde trebuie. Știi ce zic? Adică, atunci când îi trimiți mesajul de curtenie, să nu intre în spam, ci în... inbox.

 

 

Dacă ai și tu câteva idei de aplicații care ar putea schimba lumea, te invit să-mi scrii folosind formularul de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~