SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 24/09/2019

5 cărți bune și o cafea, pentru o săptămână de toamnă răcoroasăSPAȚIU PUBLICITAR

Nu este tocmai un secret și nici o informație de tipul braking news (ci, poate mai bine spus ar fi breaking bad) dar trebuie să mărturisesc, că este 3PM, este Marți iar eu nu am ieșit din casă. Încă! Am o răceală care m-a îmbrățișat în cel mai vulgar mod posibil, nici vremea de afară nu m-a ajutat prea mult, agenda este destul de lejeră, așa că pun de o cafea și mă apuc să îți povestesc despre ce cărți mi-am comandat astăzi..

1. Despre Robin Sharma nu am citit altceva decât recenzii ala cărților sale, așadar am adecis ca de această dată să achiziționez una, doar de dragul de a bifa autorul și de a-mi face o părere personală privind activitatea lui.

Mesajul scos de domnul Sharma nu este nici inovator, nici inedit. Ideea de bază este să sari di pat dimineața la ora 5.00 A.M și să realizezi un set de activități care implică exerciții mentale cât și fizice. Am mai citit despre acest aspect atât studii cât și cărți care susțineau aceste studii însă, o carte de 314 despre o idee, mi se pare un adevărat exercițiu de răbdare. Iar faptul că, într-o carte intitulată „Clubul 5.00 A.M”, este nevoie de 51 de pagini pentru ca un personaj să se trezească efectiv la ora 5.00 A.M, vorbește despre despre irelevanța periferică care maschează ideea de bază.
Dar, chiar și așa, aș putea face o excepție și să achiziționez cartea, că deh, este oricum la reducere (click aici)..

2. Viteza încrederii de Stephen M.R. Covey și Rebecca R. Merrill - este o carte care mi-a captat atenția prin subiect, fiind unul destul de uzitat și despre care, totuși, știm atât de puține lucruri. Încrederea.

The One Thing that Changes Everything este o afirmație adevărată și relevantă, care nu face altceva decât să îmi stârnească și mai mult curiozitatea referitor la conținutul acestor 413 pagini. Cum să o câștigi, să o construiești, să o păstrezi și să o încorporezi în fiecare aspect al vieții tale, sunt câteva dintre întrebările la care, autorul, promite că vom găsi răspuns în această carte. Și da, cu cât oamenii au mai multă/mare încredere în tine, cu atât efortul/costul tău va fi mai redus, rezultatele vor fi mai bune și obținute într-un timp mult mai scurt, atât în viața personală cât și profesională. Click aici dacă vrei să comanzi cartea.

3. Tot în materie de titluri ce îți captează atenția este și Procrastinarea intenționată de Rory Vaden. Nu știu tu, dar eu trec printr-o perioadă în care procrastinarea este activitatea mea principală. Un invadator puternic, acest ucigaș al productivității este cel mai scump cost, invizibil, plătit de fiecare dintre noi. Fie că aceste costuri se reflectă în plan personal, fie profesional, este un "obicei" urât pe care, la un moment dat, ne-am dorim să îl schimbăm.

Procrastinarea intenționată este o carte despre productivitate și gestionarea eficientă a timpului, care pornește de la premisa că tot ce ai știut până acum despre valorificarea acestei resurse valoroase este greșit. De fapt, autorul face mai mult decât să te ajute să îți gestionezi mai bine timpul, el te învață să îți multiplici timpul, plecând de la următorul raționament: o autodisciplină mai bună, înseamnă mai mult timp. Click aici dacă vrei să afli cum te poți autodisciplina pentru a avea mai mult timp, cea s-ar putea traduce și prin mai mulți bani.

4. Dacă eu tot nu am tipărit cartea mea (Am ales să fiu fericit) pentru că.. procrastinarea (vezi punctul 3), zic să mai citim ce scriu alții despre asta. Ecuatia fericirii de Neil Pasricha - este rezultatul unei căutări neobosite, de peste un deceniu, a fericirii umane. Conține întelepciunea colectivă a sute de psihologi pozitivisti, a zeci de CEO din topul Fortune 500 și a mii de interviuri personale. Apelând la o mare diversitate de surse – din Germania și până în Japonia, de la Buddha la Vonnegut, de la Hitchcock la Singur Acasa, Neil Pasricha s-a oprit asupra unei întrebări care îți poate schimba viața: care este cea mai simplă formulă a fericirii? Găsești cartea la reducere aici (click aici).

5. Ce înseamnă să trăiești o viață mai bună în acest mileniu? O întrebare cu care începi și, posibil să închei această carte. Dintre toate cărțile menționate în acest articol, recunosc că cel mai intrigat sunt de aceasta, Hacking Life de Joseph Reagle. De ce? Pentru că tratează un subiect de actualitate, care mă interesează în mod direct, pentru eu sunt un mic "life hacker" și adept al unor "culturi de viață" care, lăsate neobservate, ar putea duce rapid în extrema cealaltă. Este o carte despre măsură și echilibru, în efortul de a ține pasul cu această lumea de "prea mult". Cartea acum are 20% reducere și o poți achiziționa de aici (click aici). 

 

Dacă ți-ai comandat vreo carte dintre cele enumerate, dacă ți-au plăcut recomandările mele sau ai și tu alte recomandări interesante, te invit să-mi scrii folosind formularul de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~