SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 08/09/2018

A fi sau a nu fi.. musafirSPAȚIU PUBLICITAR

A fi un musafir bun, nu este ceva ce îți însușești la naștere, ci este ceva ce vei învăța în timp! La fel ca multe alte lucruri, un anumit "statut" se implică muncă. Nu te naști femeie, nu te naști bărbat, iar dânsa-n-trânsa nu înseamnă că știi să f0ți! Țâțele nu te fac femeie, cum nici ceea ce ai între picioare nu te face bărbat. Iar dacă ești în casa cuiva nu înseamnă că ești musafir.. și cu siguranță nu ești unul foarte fain!

Mi-am pus un pahar cu vin și am început acest articol datorită ultimelor persoane de pe lista mea de musafiri. Cochetam de mult cu această idee, însă acum am găsit oportun să fac un MIC REZUMAT al celor mai importante puncte pentru a fi măcar un musafir.. simpatic. :)

1. Atunci când primești o invitație, chiar dacă ai anunțat că vii, este bine să confirmi prezența ta, în ziua cu pricina. Un mesaj de genul: "Abia aștept să ne vedem astăzi!" sau "Astăzi când ne vedem, am să-ți povestesc o întâmplare amuzantă.." poate confirma că nu ai uitat de invitație și în același timp, îi poate da timp gazdei să se pregătească.. în situația în care ar fi uitat.

2. Punctualitatea este primul semn de respect afișat persoanei pe care o întâlnești. MINIM RESPECT! Deci, vei ajunge nici mai devreme și nici mai târziu.

3. Indiferent de ceea ce ai între picioare, niciodată, dar niciodată, nu te prezinți în vizită cu mâna goală. Excepție fac vizitele adresate persoanelor foarte apropiate.. dar chiar și cazul acesta, este bine ca din când în când să îți amintești de acest punct.

Ce să iei? Depinde cui faci această vizită. Nu-ți imagina că mă refer la cadouri scumpe, ci mai degrabă la: o sticlă de vin, o cutie de bomboane sau/și un buchet/ghiveci cu flori.

Dacă aduci ceva de mâncare, ține cont că aceasta ar trebui să se consume în timpul vizitei, deci va trebui să se potrivească cu ceea ce servește gazda.

De asemenea, poți trimite un mesaj prin care întrebi gazda dacă are nevoie de ceva.

4. Probabil că vei auzi fraze ca "fă-te confortabil", "simte-te ca la tine acasă" sau "te rog, servește-te singur/ă", reține că NU EȘTI LA TINE ACASĂ! Deci, nu te fă PREA confortabil, NU ESTI la tine acasa si CERE mereu VOIE.

De asemenea, ia cu tine "te rog" si "multumesc".. și abuzează de ele!

5. Dacă ești fumător iar gazda (sau persoanele de masă) nu fumează.. NU FUMEZI! Indiferent că ți se spune că poți fuma sau că nu deranjează pe nimeni, NU FUMEZI!

6. Îți place (sau nu) ceea ce mănânci ori cum arată casă, chinuie-te și fă câteva complimente drăguțe! Nu exagera, pentru că riști ca gazda să își dea seama și o vei face să se simtă prost.

7. Amintește-ți că nu ești la restaurant iar gazda nu este nici ospătarul și nici barmanul tău.

8. Oferă-te să ajuți la debarasat masa și la spălatul vaselor. Da, cum spuneam, nu ești la restaurant iar gazda a petrecut deja câteva ore pregătind masa, nu vrei acum să strângă și după tine. Și, foarte important, nu renunța după primul "NU!".

9. Nu sta mai mult decât este nevoie! Acordă atenția atmosferei și vei ști când este momentul să te pregătești să pleci!

10. În rest, zâmbește și simte-te bine. Chiar dacă ai avut o zi proastă, va trebui să tragi de tine pentru a fi o companie plăcută. Nu ești nici în vizită la psiholog ca să-i povestești problemele tale și nici nu ai primit o invitație la o emisiune care are ca scop deprimarea populației.

Nu-i ușor dar acum că ai habar, nu mai ai nicio scuză!

 

 

Tu ce altceva mai apreciezi la invitații tăi? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de mai jo!loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~