SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 08/12/2016

A sacrificat totul de dragul relațieiSPAȚIU PUBLICITAR

Cât de frumos este să întâlnești (din nou) marea iubire. Să te îndrăgostești, să simți cum sufletul începe procesul de vindecare, să vezi cum lumea din jur se schimbă, să crezi că orice este posibil și, într-un fel sau altul.. ceva îți aparține.

 

Te trezești dimineața alături de iubirea ta, vă vedeți amandoi liniștiți de treabă iar seara vă întoarceți acasă și vă cuibăriți pe canapea sau în pat, unul în brațele celuilalt. Nu ai nicio grijă, nu-ți lipsește absolut nimic, iar temerile sunt de domeniul trecutului pentru că acum, în brațele lui/ei, te simți invincibil(ă).

Treptat, toate lucrurile se așează, și ești convins(ă) că ți-ai întâlnit sufletul pereche pentru că vezi că este dispus(ă) să lupte pentru voi. Pur și simplu nimic nu vă mai stă în cale, pentru că ar face oricât și ar renunța la orice, doar pentru a te ști fericit(ă) și pentru a fi cu tine. O iubire cu adevărat nemărginită. Fără niciun fel de limite. De poveste, așa-i?!?

Dar când spun "fără niciun fel de limite" mă refer la sensul propriu. Nici măcar limitele bunului simț.

Cum adică, cum adică?!? Fără bun simț?!? Adică cum?

Nu știu cum ești tu, dar pentru mine iubirea înseamnă compromis, nu sacrificiu. Iar compromisul, conform dex-ului, cel puțin al celui online, încă înseamnă s. n. Înțelegere, acord bazat pe cedări reciproce; concesie.

Iubirea nu impune sacrificii, nu te constrânge să renunți la ceva, la fel cum nu așteaptă nici să te maturizezi conform vreunui grafic. Dacă alegi să iubești un om cu suflet de copil, nu-i cere "să fie matur" (indiferent ce ar însemna asta pentru tine).

Încearcă să te îndrăgostești de o persoană care se bucură de nebunia ta, nu de un idiot(ă) care te forțează să fii "normal(ă)"!

Nu-i cere unui om care te iubește să renunțe la ceva pentru voi (când de fapt, fie vorba între noi este mai mult un fel de "pentru tine", decât "pentru voi"). Nu-i cere să facă sau să nu facă ceva. Nu-i cere să fie într-un anume fel, sau să nu mai fie într-altul. Nu-i cere niciodată asta, pentru că este posibil să ți le ofere. Și ar fi chiar păcat.

Știu că sunt situații și lucruri care îngreunează evoluția relației voastre, dar crede-mă când îți spun, nu el/ea este problema sau soluția. Împreună sunteți soluția.

Știu, ți-am dat Universul peste cap, iar acum contrazic toate filmele și romanele de dragoste în care un el sau o ea, renunță la ceva (job, familie, pasiuni, casă, etc) pentru a fi împreună... și care, culmea, trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Și niciunul dintre ei nu are nimic de comentat. Magic! Absolut magic! Fuck you!!

De ce să renunțe (la ceva) pentru a fi cu tine? De ce să sacrifice ceva de dragul tău? Are you for real?!?!?

Nu, nu mi se pare nici sexy, nici romantic, nici frumos, nici mișto, nici..., nici..., nici...! Mi se pare trist și egoist. De fapt, "cam foarte egoist", dacă este să mă întrebi pe mine.

Eu, să știu că iubita mea ar renunța la ceva... pentru noi (adică pentru mine)... pur și simplu m-ar măcina pe interior. Oricât de cerebrală ar părea această decizie, mie personal nu mi se pare corect. Dacă și-ar fi dorit să schimbe ceva în viața ei, ar fi putut să o facă până la mine. Sau, măcar să fi existat în vreuna din povestirile ei, un pasaj în care menționează că și-ar dori să facă asta, doar că nu a găsit încă un motiv suficient de puternic (...până la mine).

 

Tu la ce ai renunțat pentru marea ta iubire? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.

 loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~