SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 21/12/2016

Cea mai lungă noapte din an. Solstițiul de iarnă.SPAȚIU PUBLICITAR

Meteorologic, sărbătorim iarna începând cu 1 decembrie însă aceasta nu își intră în drepturi mai devreme de 21 decembrie. Solstițiul de iarnă marchează începutul iernii astronomice și este încununat cu cea mai lungă noapte din an.

 

Logic, dacă în noaptea aceasta vom avea cea mai lungă noapte, înseamnă că astazi a fost cea mai scurtă zi. Dacă nu știai, ziua a fost doar 8 ore și 50min, iar noaptea va fi de 15 ore și 10min. Valabil pentru București.

Nu, nu înseamnă că vei dormi mai mult, ci că vei avea mai mul timp să arzi lumânări și să fii romantic(ă). Sau porno.

Glumesc. Știi prea bine că nu ai nevoie de un astfel de eveniment pentru a dedica mai mult timp sau atenție partenerului/partenerei.

Chiar dacă nu pare, această noapte este un eveniment ce a fost sărbătorit încă din cele mai vechi timpuri, în fel și fel de moduri. Dar nu am să-ți răpesc plăcerea de a căuta singu(ă) mai multe informații, atât despre cum era sărbătorită această noapte în trecut, cât și alte detalii tehnice privind solstițiul de iarnă.

 

 

Cum crezi că ar fi frumos să sărbătorim/petrecem această noapte? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~