SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 02/03/2017

Citești articole despre oamenii toxici? Musai trebuie să-l citești pe acesta!SPAȚIU PUBLICITAR

"Oamenii toxici din viața ta". Pur și simplu mă obosește această expresie, care mai nou a devenit clișeu.

"5 semne că ești într-o relație toxică" sau "Cum să eviți persoanele toxice din viața ta" sunt genul de titluri ce au ajuns să împânzească internetul. Deci pur și simplu bat postările lui Poptamas sau ale lui Teo Trandafir. Ba chiar am oameni în listă, pe care îi consideram "sănătoși" dar care au început să distribuie astfel de articole. Să mai spun că acum, în documentarea acestui articol am descoperit că există și ateliere sau cursuri "anti-toxice - aka - curs de echilibrare emoțională" ?!? Nici nu vreau să îmi imaginez numărul de persoane interesate de aceste cursuri și ateliere. Pur și simplu, de groază, mă umflă râsul!

 

Singurul lucru toxic în toate astea este ARTICOLUL sau EXPERTUL care folosește această expresie.

De ce a devenit atât de uzitată această expresie? Păi... logica mea este simplă. Este o scuză catchy, simplă și cu o "explicație psihologică în spate" pentru faptul că relația ta nu funcționează. Sau viața ta. Sau... mașina ta. Ce vrei tu. Totul din cauza acestor "oameni toxici" din viața ta!

Această mutație genetică a fost descoperită în ultimii anii și s-a dovedit a fi o caracteristică a omului modern. (Arată studiul unui cercetător britanic stabilit în Vaslui.)

Revenind la tine, tu cel înconjurat de acești oameni toxici, cum îți rezolvi problemele? Fugind de ele?

Da, știu că tu nu ai probleme, dar încercăm un exercițiu de imaginație... să presupunem prin absurd că ar fi ceva de lucru la tine, cu tine. Cum faci?

Acum dacă îți voi spune că problema ta de fapt ești tu, sunt aproape convins că vei spune că sunt nebun. Ok! Nu te contrazic, dar gândește-te puțin. Dacă de fapt problema nu este generată de acești "oameni toxici" din viața ta, ci de modul în care gestionezi tu aceste situații?

 


Care sunt oamenii toxici din viața ta? Cum gestionezi relațiile și situațiile conflictuale cu ei? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~