SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 29/01/2017

Cum să să slăbești rapid și sigur. Secretul care îți va schimba viața. Scapă de kilograme cu regimul Nucavaca!SPAȚIU PUBLICITAR

Dacă ai încercat tot felul de rețete și diete pentru a reduce numărul de kilograme, dacă ai apelat la "n" specialiști și nu ești mulțumit(ă) de rezultate, dacă cheltuit o mică avere pe tot felul de "scurtături miraculoase" dar n-ai văzut încă miracolul... înseamnă că acest articol îți va servi din plin. Află secretul care îți va schimba viața!

 

După ce ți-ai bătut joc de corpul și organismul tău, încercând tot felul de scurtături pentru o scădere fulminantă în greutate, este momentul să afli secretul. Știu că nu îți va fi ușor să digeri acest articol, este posibil să îți și accentueze puțin depresia, dar crede-mă când îți spun: funcționează!

Nu voi pune poze cu cei care au reușit pentru că nu vreau să-ți insult inteligența, dar poți, la liber, să întrebi oamenii (fit) din jurul tău și sunt (aproape) convins că îți vor povesti despre acest regim. Dacă greșesc, îmi cer scuze anticipat.

De ce îți va schimba viața? Pentru că după ce vei citi acest articol, vei privi farfuria (sau platoul) de mâncare altfel și vei aprecia mai mult (sau mai puțin... de invidie) oamenii fit cu sau fără pătrățele (pe abdomen).
De ce este un secret? Pentru că această industrie numără foarte multe zerouri și mizează pe dorința ta (care este mai mare decât logica) de a obține ceva extrem de frumos... ACUM. Și cu cât îți dorești mai mult asta, cu atât ești mai predispus la a accepta cam orice poveste de succes al vreunei formule miraculoase... și cu rezultate imediate.

 

ATENȚIE: Înainte de a începe regimul Nucavaca, consultați-vă cu mediul dumneavoastră de familie!

Dragul și/sau draga mea,
Dacă vrei să slăbești sigur și cât se poate de sănătos, NU AI NEVOIE de următoarele lucruri:

 • rețete proaspăt inventate cu fructe și legume exotice;
 • fructe sau legume cu proprietăți miraculoase;
 • pastile / prafuri / plasturi / jetoane / bibelouri / inele / verigi / bețe / brățări / etc;
 • înlocuirea meselor;
 • programarea celor 30 de mese pe zi;
 • aparate speciale pentru slăbit;
 • cărți și manuale de instrucțiuni;
 • vede, personalități sau persoane publice care să te sfătuiască de ce / cum de sunt atât de fit;
 • măsurarea numarului de grame și al celui de calorii pentru fiecare lucru pe care îl introduci în gură;
 • îmbrăcăminte specială (cu sau fără model);
 • ultima descoperire în materie de încălțăminte;
 • șosete speciale pentru ultima descoperire în materie de încălțăminte;
 • articole despre descoperiri ale unor cercetători mai mult sau mai puțin britanici;
 • nu-mi mai trece nimic prin cap acum, dar sper că ai înțeles tu ideea.

Acum că ai lămurit ce NU AI NEVOIE, hai să vedem ce anume ai nevoie:

 • un obiectiv clar și realist!
 • înțelegere. Știu că îți dorești să slăbești, poate chiar și 30 de kg, însă înțelege că nu poți slăbi peste noapte... decât chirurgical, și asta dacă (după cum spunea și dr.Oz) îți tai un picior. <<-- Este o glumă!
 • hotărâre. Dacă visezi, visează frumos! Disciplina este singurul miracol, prieten cu tine și organismul tău, care te va ajuta să slăbești.
 • un pantalon sport + un tricou/bluză lejere;
 • șosete + încălțări sport indiferent de brand și musai, fără PUTERE SPECIALĂ;
 • apă + un recipient pentru apă;
 • iar acum vine partea cea mai dificilă:
 • dieta Nucavaca

 

Ce este regimul Nucavaca?

Este un regim format dintr-o dietă și un program de exerciții fizice.

De ce se numește regimul Nucavaca? Pentru că m-am grăbit să scriu acest articol și nu am știut cum să-l denumesc altfel.

Dieta arată cam așa:

 • nu mănânci ca o vacă. Fără nicio intenție de a jigni animalul sau cititorul, se știe că vaca mănâncă (și rumegă) mai tot timpul. De acolo și expresia.
  Deci, a se înțelege: nu mănânci tot timpul și nu mănânci tot ce vezi cu ochii (sau cu mintea) și poftești cu sufletul.
  Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, este ok să mănânci când ți-e foame, însă cantitatea de mâncare ar trebui să încapă în cele 2 palme (căuș) ale tale. Acum să fie clar și asta, când fac referire la expresia "când ți-e foame" nu mă refer la "când ți-e poftă". Aia este cu totul și cu totul altceva! Clar?!
 • Exercițiile fizice le poți face fie la sala de sport (sau dacă îți sună mai bine... de fitness), în intimitatea propriei tale locuințe (sau a părinților sau a prietenei/prietenului sau în cea în care locuiești cu chirie, etc) sau afară, în natură.

Ce exerciții ar fi bine să faci?

Recomandarea mea este să mergi pe exerciții CARDIO. Acestea sunt cele care te vor ajuta să slăbești cel mai rapid.

Care sunt exercițiile cardio bune pentru slăbit?

Recomandarea mea este: coarda, bicicleta și urcatul scărilor. De asemenea, plimbarea (activă) cu rolele, este un alt mod bun pentru a arde calorii. Pentru bărbații mai activi, sacul de box poate fi prietenul tău pentru câteva zeci de minute de pasiune intensă.

Cum dozezi numărul de exerciții fizice?

Începi de la 1 oră. (Măcar asta să țină mai mult) :) 30minute dimineața și 30minute seara. Ideal ar fi 45, dar... fie.

Apoi crești în funcție de obiectiv. Chiar vrei să slăbești? Chiar vrei să slăbești atât de mult? Chiar vrei să slăbești atât de rapid?

Apoi, adaugi câte 10-30minute în funcție de:

 • ceea ce mănânci. Ochiometric vorbind... și sincer, crezi/știi că ceea ce ai mâncat are cam multe calorii? 10-30min în plus, în funcție de cum evaluezi tu. Se aplică individual pentru fiecare masă.
 • cât mănânci. Ochiometric vorbind... și la fel de sincer, ai depășit puțin cele 2 palme (căuș) despre care vorbeam mai sus? Încă 10-30 min în plus, total la aprecierea ta.
 • cât de des mănânci. Crezi că confundat puțin foamea cu pofta? Ți-ai satisfăcut vreo poftă (culinară) mințindu-te că ți-e doar foame? Pe principiul "Nu ești tu atunci când ți-e foame", te înțeleg. Dar mai adaugi 10-30min la programul tău, tot la aprecierea ta.

Bun, cam acesta este regimul.

Dacă cumva, se întâmplă să ai zile în care nu depășești cele 2x30 de minute sau 2x45 de minute, înseamnă că trișezi sau te minți singur(ă).

Dacă insiști pe ideea că ești corect(ă)... te felicit! Însă știu cât este de greu, deci... am unele mici dubii.

De asemenea, recomandat ar fi să combini aceste exerciții fizice cu puțin sport. De 2-3 ori pe săptămână, sau... dacă vrei mai des, mai des să fie. De preferat un sport de echipă, dar dacă nu se poate, este ok și ceva individual. Eu recomand... înotul pentru individual și baschet sau volei pentru jocul de echipă.

Cât timp aplici regimul Nucavaca?

Până ajungi la greutatea dorită, apoi menții dieta și sportul, și poți renunța sau schimba exercițiile fizice cardio.

 

Acum, lăsând gluma, ceea ce încerc să transmit prin acest articolul este următorul lucru.

Cel mai sigur și sănătos mod de a slăbi este printr-o DIETĂ ECHILIBRATĂ și MULTĂ MIȘCARE FIZICĂ.

Cu cât vei înțelege și accepta mai rapid această realitate, cu atât vei slăbi mai rapid. Iar asta nu pentru că va maximiza efectul ci pentru vei lăsa prostiile și te vei apuca tu mai rapi de treabă.

SINGURA MINUNE EȘTI TU! IAR SINGURUL MIRACOL ESTE ORGANISMUL TĂU! ...de care îți recomand să ai mare grijă. Este singurul care te poate și te ajută. Necondiționat, fără bani și fără efecte adverse!

Te rog reține! Ești TU și ORGANISMUL TĂU. Singurii și cel mai direct responsabili de greutatea propriului tău corp.

De ce spun că nu există scurtături miraculoase?

Pentru că suntem diferiți. Mult mai diferiți decât îți poți imagina.

Nu există o soluție universal valabilă care să asigure un rezultat minune, ci există doar CĂI care te pot ajuta să obții acest rezultat minunat. Iar aceste căi SUNT EXTREM DE SIMPLE (după cum probabil ai putut citi mai sus). Încetează să mai complici lucruri! Încetează să mai cauți descoperiri miraculoase! Nu mai fi atât de naiv(ă)! TU și CORPUL TĂU! Atât!
Iar dacă transformi acest regim într-un stil de viață, rezultatele pe care le vei obține sunt inimaginabil mai multe și mai calitative decât ți-ar putea oferi o "soluție minune".

Prost, limitat sau conservator... sau nu, aceasta este umila mea părere, proprie și de excepție. Tu, filtrezi informația și acționezi în consecință! Succes!

DISCLAIMER:

 1. Dacă există vreo dietă sau vreun regim denumit "Nucavaca", aș vrea să fie clar că nu există nicio o asociere între acesta și acest articol.
 2. O parte din articol (apelez la facultatea ta de a discerne, pentru a alege care parte) este fost un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

Tu ai vreo rețetă miraculoasă pentru slăbit? Ce strategii miraculoase (și amuzante... sau nu) ai aplicat pentru a slăbi? Care au fost urmările? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~