SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 15/01/2020

Cursuri individuale de înot pentru adulți în BucureștiSPAȚIU PUBLICITAR

Aud frecvent această mărturisire, o practică destul de întâlnită în zilele noastre, dar care poate lăsa semne în mintea și sufletul unui om. Nu știu dacă ești una dintre aceste persoane, însă sunt convins că ai auzit și tu la rândul tău, această poveste..

Un el sau o ea, care ajung la apă (piscină, mare, iaz, lac, râu, ocean, baltă :)) în adolescență sau poate copilărie.. împreună cu prietenii ori familia.. și se găsește un binevoitor (de cele mai multe ori) sau, mai rar, o binevoitoare, care se oferă să îl/o învețe să înoate. Și primul (poate chiar singurul) lucru care îi vine în minte este.. să îl/o arunce în apă, sperând cumva că își va învinge teama. Doar că, de cele mai multe ori, se întâmplă fix contrariul.

 

Eu, de meserie sunt consultant în marketing, însă am terminat Academia de Educație Fizică și Sport - București în anul 2009 iar în anul 2007 am obiținut carnetul de înstructor de înot, moment în care m-am declarat (cu acte) iubitor de apă și de oameni. Am început să fac cursuri de înot cu copii, la diferite cluburi de înot din București, dar pe parcurs am ales direcția cursurilor de înot individuale, de 1-2 persoane / ședință.

Îmi place să lucrez cu oamenii și chiar dacă este dificil, satisfacția pe care o avem la atingerea obiectivelor stabilite împreună, este greu de egalat. Iar experiența la cursurile de înot cu adulții este extrem de interesantă pentru că, după ce au ocolit apa 20, 30 sau chiar 50 de ani, de teamă de cele mai multe ori, ajung să nu se mai lase scoși din apă.

 

Am dezvoltat un program de inițiere înot pentru adulți, care durează 2 săptămâni (10 zile) de luni până vineri, timp în care:

 • ne vom împrieteni cu apa
 • ne vom descoperi și ne vom depăși anumite limite
 • ajungând ca la finalul acestor 2 săptămâni să fi învins teama de apă, să "călcăm apa" - un termen folosit pentru a descrie menținerea la suprafață
 • și să punem bazele învățării unui procedeu de înot, mai exact stilul brass

 

1. Costul acestui curs de înot pentru adulți este de 1200 LEI și NU include taxa cursantului de acces la bazin. - Cursul este individual, ca instructor personal 1 la 1.

Pentru varianta 1+1 costul cursului de înot este de 2000 LEI, unde poți veni cu prietenul/prietena, soțul/soția sau unul dintre copii. De asemenea, prețul NU include taxa de acces la bazin.

 

Bazinul la care ținem cursul este situat în zona Militari, cu posibilitatea de a alege ora de curs între 8-12 sau 20-21.

Este un bazin curat, destul de liber pentru a ne desfășura ora iar abonamentul de 300 lei include și accesul la sală, saună sau bazinul de hidromasaj.

 

Pentru cursurile ținute la un alt bazin sau la adresa proprie, costul este de 250lei/oră (pachet de 10 ore) + taxa de acces dacă este cazul.

Pentru cursurile ținute la marginea sau în afara orașului, te rog să mă contactezi pentru a discuta cum putem colabora.

 

CURSUL DE ÎNOT SE ȚINE DE LUNI PÂNĂ VINERI, iar absența nu se recuperează.

 

2. După acest curs de inițiere înot, dacă dorești să înveți sau să aprofundezi o anumită tehnică de înot, tariful este de 120lei/oră și programul îl vom stabili împreună, în funcție de nevoile tale.

 

3. Cursuri de înot pentru adulți în weekend este de 1500 LEI și NU include taxa de acces la bazin a cursantului. - Cursul este individual, ca instructor personal 1 la 1.

Pentru varianta de 1+1 costul cursului de înot în weekend este de 2600 LEI și NU include taxa de acces la bazin.

 

Cui se adresează aceste cursurile de înot pentru adulți?

 • persoanelor care doresc să își învingă teama de apă
 • persoanelor care doresc să învețe să calce apa - să plutească în apă
 • persoanelor care doresc să pună bazele unei tehnici de înot - crawl, brass sau spate
 • oricărei persoane cu vârsta minimă de 18 ani (excepție face situația pachetului de 1+1 unde +1, copilul, poate avea minim 7 ani) care plateste taxa cursului + taxa de acces la bazin

 

De ce să vii la cursul meu de inițiere înot pentru adulți?

 • Pentru că în aceste 2 săptămâni, împreună, vom învinge teama de apă;
 • Pentru că învingându-ți această teamă, devii independent/ă și mai puternic/ă;
 • Pentru că înotul este un mod de relaxare extrem de frumos și care, dacă este efectuat corect și regulat, are o mulțime de beneficii;
 • Pentru că, este posibil ca în viitoare ta vacanță, să te bucuri de experiențe noi și interesante care presupun scufundarea sau înotul.

 

 

De ce să vii la cursul avansat de înot pentru adulți?

Pentru că atunci când vei merge în vancață, nu vei mai sta invidios/asă la marginea piscinei / mării

 

Pentru că vei intra să înoți și te vei bucura cu adevărat de apă

 

Pentru că datul din brațe și din cap în același timp nu este înot ci bălăceală, deci nu vei mai spune că înoți când tu de fapt mergeai prin apă

 

Pentru că este mult mai sexi să ieși din apă după ce ai înotat o anumită distanță, decât după ce te-ai înmuiat puțin la mal sau la marginea piscinei

 

Pentru că înotul practicat cu regularitate, te va disciplina și te va ajuta să ai un control asupra greutății corporale

 

Pentru că înotul practicat corect și regulat, te va ajuta să îți dezvolți armonios corpul

 

Și nu în ultimul rând, pentru că înotul ți-ar putea salva viața, ție sau cuiva drag

 

De ce ai nevoie pentru a participa la cursul de înot?

 • în primul rând ar trebui să te asiguri că ești apt de efort fizic din punct de vedere medical
 • apoi, vei avea nevoie de șlapi, prosop și gel de duș și șampon
 • și de cască + ochelari de înot

 

DACĂ VREI SĂ ALI MAI MULTE DESPRE CURSURILE DE ÎNOT, TE INVIT SĂ MĂ CONTACTEZI FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS SAU MĂ GĂSESEȘTI PE FACEBOOK (CLICK AICI) ORI MĂ POȚI CONTACTA PE WHATSAPP (CLICK AICI).loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~