SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 08/07/2017

De ce așa și nu altfel. De ce acum și nu mai târziuSPAȚIU PUBLICITAR

Aș vrea să îți pot spune de ce se întâmplă unele lucruri și de ce nu se întâmplă altele, însă nu pot. Nu știu.

 

Astăzi am început să despachetez bagajul. Da, bagajul pentru Bulgaria, unde ar fi trebuit să plec Joi dimineață. Da, ar fi trebuit, pentru că nu am mai plecat. De ce? Probabil pentru că uneori suntem constrânși să alegem ceea ce trebuie sau ceea ce este mai bine, în locul a ceea ce credem că vrem.

Nu sunt superstițios însă am câteva idei cu tentă de superstiții care mă însoțesc la drum, iar una dintre ele este atunci când vorbesc despre ceva, înainte de a se întâmpla, nu se mai întâmplă. De ce? Nu știu nici asta să-ți spun. Nu știu nici cât este de bună sau valabilă superstiția, însă mie mi s-a potrivit de multe ori.

Mi-am dorit atât de mult să plec și am așteptat atât de mult această călătorie, m-am bucurat și am încercat să împărtășesc din bucuria mea... bineînțeles, vorbind despre asta. Ba toată săptămâna am fost surprins de faptul că înca urma să plec. Adică.... era acea situație în care nu se mai ținea cont de superstiție.

Experiența din Bulgaria venise într-un moment perfect. Ba chiar la modul în care s-au așezat lucrurile, începusem să cred că era chiar un semn mult așteptat. De fapt, încă sunt convins că era un semn, însă probabil nu l-am interpretat eu corect.

Da, cred în semne! Pe lângă cele de circulație (cu toate că pe unele, spre rușinea mea, ajung să le ignor cu nerușinare), cred și în semnele din viață. Nu caut în fiecare zi semne sau sensuri pentru lucrurile care se petrec, însă în anumite momente în care deciziile se iau greu, la răscruci de drumuri sau atunci când vrei să fii convins că iei decizia cea mai bună, cred că le poți vedea, dacă ești atent, desigur.

Alteori, cred că ne folosim de aceste "semne" pentru a ne scuza atunci când greșim o alegere sau când nu suntem în stare să ne asumăm una dintre deciziile luate.

Nu știu să-ți spun cum arată semnele. Unele persoane le văd în numere, alte persoane le simt, altele văd sub forma unor revelații, etc.

Pentru mine, unul dintre semne, și cel mai evident, este durerea. Nu știu dacă este cel mai potrivit semn pe care să-l cauți, dar atunci când îl întâlnești, îți recomand să te oprești puțin și să cugeți la originea și cauza durerii.

În mod clar, atunci când apare durerea, în special care se re/simte la nivel fizic, cred că ceva este în neregulă. Simplu, nu?

Durerea a apărut și în cazul semimaratonului din toamna trecută. Și povestea s-a repetat cam în același fel. Entuziasm, hotărâre, planificare intensă, și... intervenția durerii. Sciaticul încerca să-mi comunice ceva. Ce? Nu știu, încă încerc să aflu.

 

Nu știu ce ascund aceste dureri, probabil că asta urmează să aflu. Însă, indiferent de natura sau de forma lor, cred că apar pentru a semnala o problemă. Și da, poți spune ca sunt de "modă veche", însă cred că problemele fizice (semnele cele mai evidente) își au originile în problemele sufletești. Am zis!

Având în vedere că este un program internațional de voluntariat,  nu știu dacă pot amâna plecarea în Bulgaria pâna la soluționarea durerilor, așadar și prin urmare, rămâne să ne vedem pe aici.

Să fii bun (și atent la semne, inclusiv la cele de circulație) ! :)

 

 

Tu crezi în semne? Când și sub ce formă le întâlnești? Ai o experiență intensă cu privire la semnele din viața ta? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~