SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 15/04/2017

De ce m-ai pălmuit?SPAȚIU PUBLICITAR

Printre multitudinea de etichete pe care le atribuim gratuit (sau nu), există una destul de uzitată, pe care, fie obișnuim să o verbalizăm, fie o aplicăm prin atitudinea și acțiunile noastre față de ceilalți.

 

De curând, am auzit această povestioară pe care aș vrea să o împărtășesc cu tine. Și te invit să nu o ții doar pentru tine, ci să o împărtășești și tu, la rândul tău, cu alte persoane.

9 îi dă o palmă lui 8. Acesta surprins, îl întreabă pe 9 "De ce m-ai pălmuit?"

9 îi răspunde "Îmi ești inferior, și de asta ți-am dat o palmă!"

Auzind asta, 8 se întoarce către 7 și îi servește o palmă, dar cu mai mult simț de răspundere. 7 îl întreabă pe 8 de ce l-a pălmuit, iar acesta îi răspunde precum 9. "Îmi ești inferior, și de asta ți-am dat o palmă!"

Povestea continuă la fel... 7 se întoarce către 6 și îi dă o palmă, 6 lui 5, 5 lui 4, 4 lui 3, 3 lui 2, 2 lui 1.

Acum, 1 îl are inferior pe 0, dar în loc să-l i-a la palme, acesta îl îmbrățișează și îl invită alături de el. Împreună devin 10 și răstoarnă ierarhia, fiind rândul lui 9 pentru a fi pălmuit.

 

 

Morala? Eu am găsit două, dar ți le voi spune într-un articol viitor. Acum te invit pe tine să-mi spui ce ai înțeles, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~