SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 19/06/2018

De ce nu reușești să întâlnești persoana potrivită?SPAȚIU PUBLICITAR

Știu că te întrebi asta, poate nu mereu, dar cu siguranță, din când în când îți mai revine în minte această întrebare. Și dacă nu îți vine ție în minte, sigur le vine în minte prietenilor.. și mai ales părinților sau neamurilor tale, care vor să te vadă 'la casa ta'. Cu așa motivație și ambiție, cred că ți-ai luat toate măsurile și ai făcut tot ce ține de tine și este omenește posibil pentru a întâlni persoana potrivită. Corect?  Toate? Toate, toate? Hai să vedem!

Primul lucru pe care probabil l-ai făcut, pentru că știi că are cele mai mari șanse de reușită este să... aștepți. Corect? Ai așteptat persoana potrivită, să vină, călare pe ceva alb sau să te strige suav din turnul vreunui castel sau turla vreunei biserici făcătoare de minuni. Bun. Dar ai așteptat suficient? Poate că nu ai așteptat destul.. Câți ani, mai exact? Doar atât?!?

Apoi, ca orice om normal... pentru că ai realizat că nu vine iar ție au cam început să ți se lase, te-ai pus pe căutat. Și cum primul lucru care ți-a venit la îndemână a fost telefonul... probabil te-ai înscris pe primele aplicații de socializare, dating și alte cele. Și dă în stâng, dă în dreapta (swipe, pentru cine nu a ajuns încă la acest nivel), ți-ai făcut cont și de la laptop, ca să poți răspunde mai ușor la mesaje.. și?

Dar, sigur ai făcut cont pe toate cele 82 de aplicații și site-uri? Bun, dar ți-ai făcut și pe cele 66 mai puțin cunoscute? Ți-ai activat toate opțiunile disponibile pentru a-ți crește vizibilitatea, pentru a nu pierde șansa marii tale iubiri? Și? Nimic?!?

Probabil ai realizat că ușor, ușor... ai început să uiți și tu limba română, să vorbești în versuri sau citate motivaționale, iar ultimele înjurături cu trimitere la mamă să le fiiiiiiii scris fără minus... deh, din cauza autocorectului din telefon.

La librărie ai încercat? Ți-ai făcut abonament la bibliotecă? La sălile de fitness?

Evenimentele de business networking? Întâlniri de afaceri? Nimic, nimic?

Hmmm... acum, chiar încep să mă îngrijorez.

O hartă a cluburilor ți-ai făcut? Sau nu prea este genul tău? Terase? Cico? Nici?

 

Știu!  Este vorba despre ceva... energetic. Casa o ai aranjată feng șui? Și mașina? Grădina? Biroul? WC-ul? Totul este feng și șui sau doar una dintre ele?

Cred că nu atragi cum trebuie... există un blocaj, ceva, undeva.

Ți-ai activat mintea ca să atragi curtezanii/ele potrivite? Ai setat frecvența potrivită? Ai aprins și câteva lumânărele parfumate?

La evenimente motivaționale cu speakeri care să te învețe să atingi succesul și să atragi toată abundența în viața ta? Ți-ai luat notițe? Ai aplicat? Te-ai abonat și la canalele de youtube ale specialiștilor în relație, care să-ți explici cum stă treaba? Ai luat notițe și aici? Ai aplicat?

 

Încep să cred că este nevoie de o minune.

Speaking of minuni... relația ta cu BOR-ul cum mai este? Ești în relații bune cu preafericiții?  Un itinerar cu bisericile și locurile recunoscute ca fiind făcătoare de minuni, ți-ai făcut? Ți-ai notat sărbătorile și moaștele importante? Acatiste? Rugăciuni? Și?

 

Acum văd că te-ai retras pe facebook. Buuuun! Nu, serios, chiar este bine! Dar, ți-ai făcut profilul mișto? Că poate, poate.. Ai poza care trebuie? Poziția potrivită? Filtrele corespunzătoare? Bun. Laicuri dai la toată lumea? Te mai bagi și tu în seamă din când în când sau te rezumi la laicuri? Hai că asta sigur o să meargă.. Hai, nu renunța tocmai acum!

Știiiiiu! Am citit zilele trecute pă net, că persoanele inteligente și foarte inteligente își găsesc mai greu un partener. Asta era! Corect? Acum, dacă este să fim sinceri.. mai greu, dar își găsesc. Deci, totuși, care este scuza ta?

 

Apropo, dar tu ai auzit de https://www.326.ro? Nu, nu este un site de socializare, nici de dating, nici de speeddating. Sunt niște evenimente organizate în baza unui matching specific, unde ai ocazia să întâlnești persoane cu care ai deja câteva lucruri în comun. Adică, niște oameni, caută în comunitatea 326 și în afara ei, oameni care se aseamănă... și organizează niște evenimente interactive, moderate de un specialist, unde aduc oamenii (potriviți) față în față, să se cunoască. Băi, ești nebun? Acum când scriu asta, îmi vine să-mi dau palme că de ceva timp sunt într-o relație.

Daaaar.... mare atenție!!! dacă, cumva, în procesul tău de căutare, ai uitat limba română, minusul sau nu știi care-i treaba cu ii-ul... mai degrabă nu partikipi.

P.S. Încă ceva, vezi că este pă bani, pentru că este un serviciu profesional și costă.

P.P.S. Da' dacă chiar vrei și meriți, scrie-mi folosind formularul de contact și fac cado un voucher de discount  (10%) la taxa de membru.

 

Tu ce alte metode ai mai folosit pentru a-ți întâlni iubire? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~