SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 20/10/2017

Diseară, ne udăm spectaculosSPAȚIU PUBLICITAR

S-a văzut, am spus-o și mă repet. Nu cred că mai este o noutate pentru nimeni atunci când spun că iubesc ploaia. Iar dacă vorbim și de stele... atunci lucrurile se transform brusc în altceva.

 

În noaptea aceasta, 20 spre 21 Octombrie, pentru amatori dar în special amatoare, un eveniment fascinant (sau nu) are loc... pe cer. Orionidele. O ploaia de meteori, desprinși din cometa Halley, mai exact din constelația Orion. Numele provine din mitologia greacă și întruchipează un vânător uriaș, reputat pentru frumusețea și pentru violența sa. Legenda spune că a fost transformat, după moarte, într-o grămadă de stele de către Zeus, dându-i numele său: constelația Orion.

Ploaia de meteori ține până în prima parte a lunii Noiembrie, însă în această noapte atinge punctul în care pot fi observați cca. 80 meteori /oră. Bill Cooke (NASA) afirmă că datorită vitezei de cca. 65 km/ secundă aceștia vor arde foarte rapid și vor putea fi vizibili doar cca. 20-30 de meteori/oră.

Dacă stai prost cu răbdarea sau nu îți place (chiar) atât de mult să privești cerul înstelat, poți deschide sticla cu vin, împreună cu partenera/partenerul,  după ora 00. Poate undeva în jurul orei 1:30-2:00AM, atunci fiind momentul în care ploaia poate fi observată cel mai bine. Un fel de apogeu sau climax... astronomic. Știi ce zic? :)

Și pentru că nu vreau să te faci de râs că nu te descurci nici să alegi locul, îți voi face o recomandare prețioasă! Pentru o atmosferă "corespunzătoare" și pentru a avea locuri în față la spectacol, evită lumina orașului. Deci, în fața blocului, pe bloc sau în parc... chiar dacă sunt cele mai la îndemână, nu sunt tocmai și cele mai potrivite variante.

 

Tu cum plănuiești să petreci această seară? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~