SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 04/12/2016

Doar odată-i CrăciunulSPAȚIU PUBLICITAR

Nu, nu este despre Bănică ci despre minunile ce se petrec în preajma sărbătorilor. Iar minunile se întâmplă doar celor care cred în ele și bineînțeles, le merită.

 

În drumul meu spre Mogoșoaia, am făcut o scurtă oprire pentru o sesiune rapidă de shopping.

Termin cumpărăturile, mă așez la rând la casă și... o văd! Singură, retrasă și parcă uitată de cineva. Sincer, nu știu cum ai putea trece cu vedere așa o frumusețe... Și totuși părea că sunt singurul care îi arunca priviri.

Parcă mi-a zâmbit. Pentru un moment mi-am imaginat cum ar fi fost să fie a mea.

Nu de curaj duceam lipsă, ci de un motiv. Fără să stau prea mult pe gânduri, mă pornesc spre ea.

Era foarte aproape de casa unde stăteam la rând, însă drumul până la ea mi s-a părut considerabil de llung. Deja aveam tot felul de filme în cap cu ea. Nu știu dacă mi se puteau citi în privire toate gândurile ce le aveam atunci. Era foarte, foarte frumoasă!

Nu am ajuns încă la ea iar eu deja începeam să mă gândesc că nu este pentru mine. Tu realizezi? Mi se derulase în cap toate filmele posibile, cap-coadă, iar acum începeam deja să am îndoieli.

Ajung în fața ei, o ating ușor și îi spun (în gând) un simplu "Bună!" Era atât de fină!! Nebun sau nu, atuci am decis clar că va fi a mea! Trebuie să o am! Dar cum?!?

Universul își face treaba și îmi aruncă în ochi un detaliu foarte important. Acel semn pe care parcă îl așteptam, dar văzându-l, pur și simplu nu-mi venea să cred că este adevărat. Pur și simplu, I-R-E-A-L !!!

Am zâmbit jmecherește, relaxat, pentru că din acel moment mi-a fost clar că va fi a mea! Fără discuții.

O prind ferm cu ambele mâini și mergem la mine la casă, înapoi în rând.

Casiera scanează produsele cumpărate și la un moment se oprește preț de câteva secunde. Ceva era în neregulă.

Bănuiam despre ce este vorba, așa că mă uit la ea și îi spun: "Doamnă, rama am luat-o de aici, de lângă casă, iar prețul afișat pe ea este aici, și scrie 10.99 LEI. Doar nu i-am pus eu eticheta."

Acum, fie vorba între noi, nici eu nu aș fi crezut că voi cumpăra o super-mega-ramă de tablou, din lemn alb-spălăcit, 70x100cm, frumoasă, perfectă + sticlă pe față. Dar, până la urmă, cum i-am spus și doamnei, ăsta-i prețul, atât plătesc! Sub nicio formă nu aș fi plecat fără ea, asta-i clar!

Mai încearcă, dar la final are aceeași privire. Eu, deja mă pregăteam de scandal. Dau să mă uit la casa de marcat și...?!?! Îmi pică fața, conform expresiei.

Nedumerită femeia, strigă după niște colegi, iar la final, cel din urmă îi confirmă prețul afișat pe casa de marcat. 1 LEU

Nu, Nu eram la mall, ci la LEROY MERLIN.

Mi-am strâns acaretele și mi-am continuat liniștit plimbarea la palat.

Norocos știu că sunt, dar așa cevaaaa... :)

 

Ajuns acasă, cu același sentiment pur, lăsat de minunea mai sus menționată, cu ochii strălucind, cu sufletul plin de bucurie și încă zâmbind... m-am apucat să desenez ceva în creion. Ceva perfect, pentru rama mea super-frumoasă și perfectă ce urmează să o pun delicat pe peretele dinspre răsărit. Glumesc. Nu știu pe ce perete o pun, dar o pun!

Acum, eu știu ce vreau să desenez, dar poate vii tu cu o idee mai bună. Deci? Sugestii?

 


Ce crezi că s-ar potrivi la mine pe perete în această ramă perfectă ?!? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.

 

P.S. Nu, nu mai sunt rame la LEROY nici la 1 LEU și nici la 10.99 LEI. Cel puțin nu ca asta. Deci dacă te-ai pornit acum spre magazin, te poți întoarce liniștit.
P.P.S. Nu, nu mă laud. Nu, nu încerc să-ți fac în ciudă. Dar trebuie să recunoști că meritam această super-ramă!
P.P.P.S. Nu, desenul din cover nu este cel ce intentionez să-l pun în această ramă. Am altul mai mișto.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~