SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 21/10/2018

Fă-i în ciudă șefului tău și participă la evenimentele 326SPAȚIU PUBLICITAR

Probabil va fi la fel de șocant și pentru tine, și te rog să mă urmărești până la capăt, eu cred că șeful tău vrea ca tu să fii singur(ă)!

Serios, gândește-te puțin! Ce interes ar avea ca tu, în sfârșit, să fii fericit(ă)? Chiar crezi că îi pasă? Cuiva? Ce interes are ca tu să rămâi singur(ă)? Păi, ia uite la ce m-am gândit eu..

  1. Cel mai evident lucru ar fi faptul că atunci când nu ai o relație, îți vei concentra cea mai mare parte a atenției tale, către muncă. Și cine are de câștigat de aici? Exact, șeful tău! Șeful tău vrea să fii un workaholic, fidel și dedicat muncii tale. Corect?
  2. Rămânând în zona fidelității, să spunem că ești dedicat muncii tale, iar 8-10-12 ore cât lucrezi, ești acolo trup și suflet. 8-10-12 ore ești acolo, fericit. Serios?! Ce șef ar vrea să vadă, un subaltern (subaltern?!) mai ferecit decât el!? 8-10-12 ore pe zi! 5-6 zile pe săptămâna 837 de zile pe an!
  3. Dacă ești luat(ă), nu te vei mai putea combina cu colegii/ele de serviciu. Fără combinații, nu mai există tensiuni (de după), nu mai există hărțurie și 0 motive pentru a te concedia. Fără tensiuni, hărțuiri și motive să te concedieze, practic plătește un întreg departament de HR degeaba.
  4. Tot legat de combinații, adio pronosticuri. Deci, încă o bucurie în minus pentru el. Iar tu?! Tu zburzi fericit(ă) 8-10-12 ore prin fața lui. Obraznico!
  5. Aici lucrurile încep să se complice. Este demonstrat științific că atunci când ești îndrăgostit, ai o stare de euforie, ceea ce te face fie ușor neatent(ă), fie.. extrem de greu de controlat. Adică, ajungi la acel nivel de ZEN în care efectiv ți-se-rupe-de-tot-și-de-orice. Să te mai întreb cine are de pierdut la faza asta?
  6. Îți vei dori să pleci în vacanțe! Mai mult decât atât, îți vei aminti și de toate zilele de concediu pe care nu ți le-ai luat în ultimii 7 ani.
  7. Iar din vacanțe cum te vei întoarce? Obosit(ă) și fericit(ă)!!!
  8. La petrecerile de Crăciun, nu doar că va trebui să te vadă pe tine fericit(ă) dar va trebui să îți suporte și partenerul/a + odraslele fericite. WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?!
  9. Speaking of odrasle, încă un concediu! Unul mai lung, în care va trebui să dea toate sarcinile tale, celuilalt subaltern singur rămas la birou.
  10. Iar dacă ești femeie.. fără fuste scurte și decolteu generos (că deh, ești doamnă de acum). Asta nu cred că ar fi un impediment pentru a ți se mai face avansuri, dar cu siguranță ar putea scurta fericirea multora.

În concluzie, practic, fericirea ta face o grămadă de alți oameni nefereciți, ceea ce ar putea spune despre tine că ești puțin #selfish. Dar știi ce zic eu? FUCK THEM! Meriți să fii fericit(ă) și meriți pe cineva special în viața ta! Tot un fel de șef, dar unul mai mic, care este (Doamne ajută la toată lumea!) totuși interesat de starea ta de bine.

Așa că, hai, înscrie-te acum în comunitatea 326 și participă la evenimente pentru a cunoaște oameni excepționali! ->> www.326.roloading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~