SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 21/01/2017

La La Land - ReviewSPAȚIU PUBLICITAR

A început exact cum mă așteptam să văd într-un musical de Hollywood. În trafic (unul mai pretențios decât cel din București), un flashmob cu oameni care sar din mașină și încep să cânte și să danseze pe un fundal sonor antrenanat. Ok.

 

Primind deja câteva feedback-uri (nu foarte strălucite) despre film, începeam să mă întreb dacă voi rezista până la sfârști. Urăt, știu, doar că musical-urile nu sunt tocmai genul meu.

Apoi, tot din categoria "exact cum mă așteptam", este un musical... romantic. Deci un el și o ea.. urmează o frumoasă poveste de dragoste. Buuuuun! Combinată cu puțin umor și cu rolurile foarte bine jucate de actori... începe să devină din ce în ce mai ușor de digerat.

Doar că, spre surprinderea mea, nu a fost (doar) ușor de digerat ci este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut în ultima perioadă. Și vorbesc foarte serios!

Povestea, modul în care sunt combinate mesajele (profunde și de actualitate, după părerea mea), culorile și spațiul... transformă acest film dintr-un "un musical" într-un film cu adevărat remarcabil.

Nu sunt genul "cinefil" care se documentează înainte de a vedea un film. Merg pe câteva recomandări, vizionez un trailer (care mă rog să nu dezvăluie tot filmul) și cam atât. Îmi place să mă las purtat de povestea scenariului. Abia după ce văd filmul încep să caut detalii despre cine a scris scenariul, cine l-a regizat, cum se numesc actorii, coloana sonoră, etc... și nu neapărat în această ordine.

După ce am văzut La la Land și am descoperit cine a scris și regizat filmul, am înțeles. Damien Chazelle. Nu știi cine este Damien Chazelle? Serios?!? Nu ai văzut Whiplash? Merită să-l vezi și pe acesta! Revin cu review dacă găsesc timp.

La La Land este poveste care îți va lăsa "o lacrimă în colțul ochiului și un cântec în suflet". (Eu am îndrăgit melodia încă de la vizionarea trailer-ului)

Doi tineri ajung să se îndrăgostească și scriu împreună o poveste de dragoste complexă, dar tăioasă, care asigură un final fericit... însă nu tocmai cel pe care te așteptai să-l vezi.

Sebastian (Ryan Gosling), un pianist pasionat de jazz care visează să salveze de la dispariție muzica lui preferată, dar care se irosește la un job unde nu îi este apreciat potențialul, și Mia (Emma Stone), o tânăr talentată ce aspiră să devină actriță însă nu reușește să câștige niciun casting, timp în care lucrează într-o cafenea de pe studiourile Warner Bros.

Aștept să revii și să-mi spui cum ți s-a părut.

 

 

Ce film ai văzut și ți-a plăcut în ultima perioadă? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~