SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 14/11/2016

Mai mare, mai strălucitoare și mai frumoasă decât niciodatăSPAȚIU PUBLICITAR

Nu știu ce făceai tu prin 1948, dar eu știu sigur că nu făceam prea multe lucruri. Exploram limitele Universul... și cam atât.

 

Cam pe atunci s-a întâmplat ultima dată, ca luna să fie atât de aproape de Pământ, într-o formă maximă (plină). Iar următoarea dată ar fi undeva prin 2034.

Motiv pentru care îți recomand să nu pierzi aceast "eveniment" . Încercă să te bucuri de el împreună cu cineva drag (de preferat) și o sticlă bună de vin (tot de preferat).

Eu am încercat aseară în premieră, o Floare de Lună de la Dealu Mare. Nu este un rose de Provence la Cannes, dar este totuși un vin bun, produs cu simț de răspundere, ce poate fi găsit cu ușurință pe rafturile supermarketurilor. Un vin sec, intens fructat ce cred că se potrivește de perfect cu "minunea" din această noapte.

Deci, astăzi 14.11.2016, are loc ceea ce specialiștii numesc super luna. În această noapte luna ți se va părea mult mai mare și mai strălucitoare (cu cca. 30% mai strălucitoare) pentru că aceasta se află în cel mai apropiat punct față de Pământ, numit perigeu, și o vei putea vedea în toată splendoarea ei, pentru că va fi lună plină.

Cam atât cu detaliile "tehnice". Recapitulăm? 14.11.2016, pătură, 1 Floare de Lună de la Dealu Mare, 2 pahare, 1 tirbușon, îmbrăcați bine (că este frig) și... pe câmp cu voi! Sau pe bloc. Dar nu, mai bine pe câmp.

 

Tu cum plănuiești să petreci această noapte? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnbepiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~