SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 10/10/2016

Meriți să fii surprinsSPAȚIU PUBLICITAR

În ultima perioadă îmi este greu spre imposibil să găsesc o reclamă care, nu să îmi placă, dar măcar să nu-mi insulte inteligența într-un mod atât de evident.

 

Pe mine m-au surprins. Într-un moment de publicitate oferit gratuit de youtube... am dat peste una dintre reclamele de la Lidl.

Sincer, nu reușesc să văd legătura între "Meriți să primești", "Meriți să fii surprins" și "Lidl", dar mesajul spotului este super ok.

Chiar dacă recurge la o formă primitivă de manipulare, prefer să văd un spot publicitar care transmite un mesaj pozitiv... decât unul care îți demonstreză cât ești de tâmpit (sau prost).

Acum, în urma acestui spot, nu m-am covertit într-un client fidel Lidl... pentru că oricum eram (oarecum) clientul lor... dar nici nu m-au pierdut (datorită discordanței). Au un punct în plus la capitolul brand awarness.

Nu m-am deranjat să văd cine este agenția care le-a produs spotul, dar... aș putea să bănuiesc.

 

Tu ai văzut vreun spot publicitar care să-ți fi plăcut în ultima vreme? Care anume? De ce ți-a plăcut? Te invit să-mi scrii folosind formular de contact de mai jos.

 loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnbepiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~