SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 09/07/2017

Nu poți învăța ceva prin eludare și negareSPAȚIU PUBLICITAR

De curând am început să citesc această carte. Sunt abia la prima citire, însă m-am gândit că ar putea să îți stârnească și ție curiozitatea.

 

"Dacă îți privești cu onestitate experiența, vei vedea că îți petreci cea mai mare parte a timpului 'rezistând' unor anumite situații sau încercând să le eviți. Desigur, cu cât încerci mai mult să eviți aceste situații, cu atât mai mult ești confruntat cu ele.

Asta se întâmplă fiindcă nu poți învăța ceva prin eludare și negare. Poți aborda o situație din prezent într-un mod plin de semnificații, numai atunci când o privești în față și încerci să-ți asumi responsabilitatea pentru ea. Confruntarea cu temerile și fricile tale este primul pas în procesul de demontare a lor.

Crezi că ești aici pentru a înfăptui multe lucruri spectaculoase și importante, dar aceasta este doar dorința ego-ului tău de a fi recunoscut.

Nu ești aici ca să faci ceva, ci ca să desfaci ideile și convingerile false pe care ți le-ai format despre tine și despre alții. Nimeni altcineva nu poate face acest lucru în locul tău. Tu ești cel care a acceptat aceste idei și tu trebuie să fii cel care le respinge.

Nu este nimic spectaculos în a respinge falsitatea. Dimpotrivă, e un proces cât se poate de prozaic și sobru.

Te rog să-ți petreci un timp contemplându-ți țelurile. Câte dintre acestea au de-a face cu a realiza ceva în lume? Vei observa că sunt multe. Să nu-ți fie rușine. Dă-ți seama, numai, că atenția îți este direcționată spre exterior. Și recunoaște, te rog, că până și în cazul în care ar fi posibilă - atingerea tuturor acestor țeluri nu te-ar face fericit."

 

Citatul este din cartea scrisă de Paul Ferrini - Iubire fără condiții (click aici dacă vrei să cauți cărți scrise de Paul Ferrini) - și este de departe una dintre cele mai bune cărți citite până acum. O altă carte probabil al fel de interesantă este Liniștea inimii (click aici dacă vrei să cauți cărți scrise de Paul Ferrrini).


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~