SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 20/04/2020

Oamenii care nu vor nimic de la tine..SPAȚIU PUBLICITAR

Nu de puține ori s-a întâmplat să întâlnesc persoane care să afirme "nu vreau nimic de la tine!". Afirmație care, bineînțeles, atrage întrebarea "și atunci, ce cauți cu mine?"

 

Dacă și tu ai spus asta cuiva, ar fi bine să îți pui puțin ordine în gânduri, pentru că în spatele acestor cuvinte se ascund totuși niște doleanțe, niște așteptări pe care fie nu le conștientizezi, fie refuzi să le recunoști. Să fie clar, dacă nu vrei ceva de la cineva, reacția firească este să răcești acea relație. Nimicul se întreține cu nimic.

Știi vecinul/a ăla de la etajul 5? Îți dai zilnic întâlnire cu el/ea pentru a-i spune că nu vrei nimic de la el/ea? Nu! Îl/o lași să fie, iar tu îți vezi de drumul tău. Corect?

Recunosc, îmi place să cred despre mine că sunt o persoană directă, dar în realitate sunt doar cam în 80% din cazuri. Chiar și așa, la întrebarea "Ce vrei de la mine?" nu aș răspunde cu "Nu vreau nimic". Cel mult, aș putea spune "Nu vreau nimic special și/sau în mod expres" :) dar dacă nu aș fi vrut nimic de la tine, nu ți-aș fi dat ocazia acestei conversații. Ok. Dacă m-ai fi oprit pe stradă să mă întrebi ce vreau de la tine.. și dacă chiar nu aș reuși să găsesc ceva să vreau de la tine.. tot nu ți-aș răspunde că nu vreau nimic. Cel mai probabil ți-aș spune că vreau să mă lași în pace. Make sens?

Paradoxal (sau nu) oamenii care spun că nu vor nimic de la tine, în general, sunt cei care vor cam tot.

Din teama de a suferi ori de a nu primi ceea ce își doresc, își ascund dorințele în spatele acestei "măști". Aparent, le oferă sentimentul de siguranță, însă dacă este să privim mai atent, este exact opusul, pentru că aceste așteptări și doleanțe nu dispar (cel puțin nu dintr-odată), ușor-ușor începe să apară și atașamentul, timpul trece, așteptările încep să evolueze firesc și.. riști să te trezești la realitate cu o palmă peste față. Nu peste obraz. Nu, nu! Peste toată fața!

Acel moment în care realizezi că cealaltă persoană chiar te-a crezut când i-ai spus că nu vrei nimic de la ea. Ah, stai. Între timp ai început să vrei? Nu! Ai vrut de la început, însă nu ai vrut să îți asumi și să recunoști acest lucru.

Ce sens are să stai lângă o persoană de la care nu vrei nimic?

 

Tu ai fost în vreo "relație" cu o persoană care nu a vrut nimic de la tine? Sau poate că ai fost chiar tu acea persoană. Te invit să-mi povestești experiența ta, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~