SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 07/05/2018

Obiceiuri care îți vor schimba viațaSPAȚIU PUBLICITAR

Nu mă întreba cum sau de ce. Cercetează! Dacă vei face un mic research cu siguranță găsești informații și detalii despre importanța acestor obiceiuri în viața noastră. Și cel mai important de reținut este faptul că, nu-i musai să ți le însușești pe toate odată, cum nu-i musai să ți le însușești pe toate... cum nu-i musai să îți însușești vreunul dintre aceste obiceiuri. Știi ce zic? :)

 

Ordinea este aleatorie, deci poți începe, liniștit, să citești lista de la mijloc.

1.  Probabil unul dintre cele mai dificile ar fi să te culci și să te trezești devreme. Este perfect dacă poți face asta măcar în timpul săptămânii, însă ideal ar fi să fie un obicei permanent. Da, știu... barurile... da, știu și cărțile... și filmele... și copii... și iubirile... Dar cu spuneam, nu-i musai, dacă nu vrei. :)

2. Programează-ți orele de somn în reprize de câte 90 de minute. Se numește SLEEP CYCLE. Fii curios și caută mai multe informații despre asta! Eu încă mă lupt cu implementarea acestui obicei, așadar, voi reveni cu update.

3. Pentru a nu fi nevoit să folosesc etichete, voi fi scurt în prezentarea acestui obicei. Gestionarea cheltuielile are mai multe efecte pozitive decât negative. Nu doar că te va ajuta să economiești, dar te-ar putea ajuta și în atingerea altor obiective.

4. Stabilește-ți obiective și muncește pentru a le atinge. Obiective zilnice, obiective pe termen scurt, obiective pe termen mediu și lung, toate au un rol bine definit în activitatea noastră. Implică puțină organizare însă rezultatele vor fi neașteptate.

5. Probabil că ai mai citit despre asta, cum că anumite persoane (ex: Mark Zuckerberg sau Steve Jobs, etc) au obiceiul de a purta haine simple. Fără logo sau alte persoanlizări, fără culori stridente, piese vestimentare simple, ce pot fi combinate pentru a obține mai multe ținute.

6. Citește și altfel de cărți. Din când în când ai putea să mai lași din mână cărțile Sandrei Brwon sau Umbrele lui Grey și să registrul cu niște cărți care ar putea ajuta să te dezvolți. Cel mai bun mod de a găsi aceste cărți este să îți întrebi prietenii care sunt cărțile care i-au influențat/schimbat cel mai mult.

7. Iar când nu citești.. socializează. Cunoaște oameni noi și comunică cu ei. Poți face o listă cu prietenii "toxici" si prietenii care te stimulează, iar apoi să încerci să îți extinzi lista celor din urmă.

8. Fă sport. Mnim 40 de minute pe zi, iar mersul pe jos sau urcatul scărilor nu se pune. Poți combina exercițiile de întreținere cu sporturile sau activitățile de echipă. Și uite (încă) un mod de a cunoaște oameni noi și utili.

9. Și cu siguranță cel mai greu obicei este... să meditezi zilnic. Funcionează o perioadă, însă consecvența și disciplina sunt cheia. Ideal ar fi să poți medita 10-20 minute, zilnic, fără scuze și întreruperi.

 

Eh? Ce spui despre lista mea? Tu ce alte obiuri (constructive) ai care ți-au schimbat viața? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.

 loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~