SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 30/11/2019

party 3 în 1 de final de anSPAȚIU PUBLICITAR

Doamnelor, domnișoarelor, domnișorilor și domnilor, am deosebita plăcere de a anunța.. primul și ultimul eveniment pe anul 2019, organizat pentru membrii frumoși ai acestei comunități.

 

Când?

Pe Sâmbătă 14.12.2019, de la ora 18.00 și va ține până vom termina :)

 

Un eveniment ce reunește sub același acoperiș oameni faini, pentru a petrece împreună Crăciunul, Revelionul și o seară distractivă de jocuri de societate.

Vom avea la dispoziție câteva jocuri de societate precum rummy, catan, dixit și altele, iar când ajungem să cunoaștem cât de cât, începem jocul Mafia, care cel mai probabil se va lungi până în zorii zilei.

Mafia este un joc de societate, care dezvoltă latură psihologică a individului, unde seriozitatea și atenția sunt importante pentru a ieși în echipa câștigătoare. Pe scurt, fiecar joc are un număr definit de mafioți, un vocat, un doctor, un polițist, un povestitor și cetățeni nevinovați. Ideea jocului este ca cetățenii să identifice și să elimine mafioții. Jocul are mai multe runde care se desfășoară sub forma de zi, la finalul căreia se votează potențialul mafiot care urmează a fi exclus. Noaptea, mafioții votează și aleg să excludă câte participant (care doarme), în ideea de a elimina cât mai rapid doctorul și polițistul care ajută orașul la identificarea lor.
Jocul se termină atunci când toți mafioții sau cetățenii sunt excluși (uciși) din joc.

Cum descoperă cetățenii mafioții? Prin discuții bazate, uneori, pe nimic. Jucătorii trebuie să se uite unii la alții și să facă presupuneri. Apar acuze, negocieri, alianțe, rivalități și, uneori, tăceri.

Eu am descoperit de câțiva ani acest joc și mă declar mare fan pentru că mi se pare un exercițiu psihologic excelent, iar comunicarea și puterea argumentelor sunt serios puse la încercare. Practic se naște o poveste din nimic, fiecare individ asumându-și un rol de simplu cetățean. După o serie de întrebări, presupuneri, acuze, contradicții, în baza alianțelor (inevitabile) care se crează, trebuie să decizi și apoi să îi convingi și pe ceilalți, astfel încât împreună să eliminați mafioți (sau cetățenii).

Voi reveni cu un articol dedicat, unde voi dezvolta mai multe aspecte și strategii utile în reușita acestui joc.

 

Crăciunul îl vom serba sub forma unui moș crăciun secret,prilej cu care vei face un cadou altui participant, prin tragere la sorți și, bineînțeles, vei primi și tu unul la rândul tău, de la un alt participant.

Detalii despre moșul secret vor fi furnizate pe email. Ideea de bază este ca valoarea cadoului să fie cuprinsă între 30 și 50 lei.

 

Iar la ora 12:59 cu artificii și boabe de strunguri (exclus pocnitorile, sub orice formă :)) vom ciocni un pahar de șampanie pentru a sărbători propriul nostru Revelion.

De ce?  Pfff... aici lista este mai lungă :)

 • pentru că este destul de probabil să faci (și) acest revelion singur/ă, acasă, cu pisica și/sau cățelul (ceea ce nu ar fi neapărat ceva rău, dar..)
 • sau pentru că este destul de probabil ca revelionul celălalt (al tuturor) să fie mai nasol decât al nostru :)
 • pentru că, uneori, ai nevoie de antrenament pentru un Revelion reușit, deci îl poți considera pe acesta ca pe un training
 • pentru că, este posibil să ai (și tu) planuri mari pentru noul an, ceea ce înseamnă că vei câștiga cel puțin 15 zile în avans față de ceilalți
 • și nu în ultimul rând, poate că și tu, simți mai bine spus, nu mai simți la fel aceste zile de 31 Decembrie, iar noi vom încerca, prin acest eveniment, să îți resuscităm dorința de a sărbători trecerea dintre ani.

 

În prețul evenimentului sunt incluse:

 • accesul la eveniment
 • o pereche de papuci de casă :) nici bine nu ne întâlnim și îți dăm și papucii
 • vin, vinuț și vinușor
 • cafea, neagră sau cu zahăr.. ori îndulcitor, vom face o excepție și vom avea lapte pentru a strica acastă cafea :D
 • apă :D că sucul este scump și îngrașă
 • apă fierbinte pentru ceai, ceai de care om avea
 • câteva gustări reci pentru a asezona vinul

 

Cât costă?

 • dacă te numești (în buletin) Moș sau Crăciun sau Revelion - ai acces gratuit - un singur loc disponibil
 • dacă ești o păsărică matinală (early bird ticket) - până pe 5.12 plătești doar 99 lei
 • dacă, crezi că vei mai găsi locuri după 5.12 - te-a lovit norocu' și accesul este de 150 lei
 • dacă vii însoțit, nu primiți discount dar veți avea parte de o surpriză :D

 

ATENȚIE! Locurile sunt limitate - 20 !!!!! Iar accesul la eveniment este un privilegiu, nu un drept, ceea ce înseamnă că ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.

Mai mult decât atât, iată câteva situații în care îți recomandăm să nu aplici pentru acest eveniment, dacă:

 • nu obișnuiești să respecți regulile interne ale evenimentelor, în general
 • faci urât la băutură sau nu ai o limită ce poate fi încadrată în limita bunului simț
 • dacă plescăi sau faci mizerie unde mănânci sau unde stai :)))
 • dacă faci gălăgie, dacă vorbești tare, dacă țipi sau dacă ai un vocabular nepotrivit
 • dacă ai un comportament violent, verbal sau nonverbal
 • dacă obișnuiești să jignești sau să îți exprimi punctul de vedere chiar și atunci când nu îți este solicitat
 • dacă ești supărăcios și nu știi să te joci frumos
 • șiiiii... nu în ultimul rând, dacă nu obișnuiești să termini :))) cu accent pe jocuri sau discuțiile pe care le începi.

 

Dress code-ul acestui eveniment va respecta tematica Revelionului.

Dacă vrei să participi la acest eveniment sau dacă ai întrebări, te rog să lași un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Și, dacă nu te-ai înscris deja în comunitatea noastră, o poți face folosind formularul de aici (click aici).loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~