SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 17/02/2017

Poti face bine unui om, oferindu-i un loc de muncă bun. Atât de simplu este!SPAȚIU PUBLICITAR

Viața în sine, nu prezintă nicio garanție. La fel cum nimic în această viață nu este garantat. Nu există garanția faptului că dacă vei trăi sănătos te vei bucura de o viață lungă și frumoasă. Nu există garanția faptului că dacă vei mânca tot, vei crește mare, etc.

Pentru a recunoaște că îți este greu, ai nevoie de curaj. Pentru a putea cere ajutorul cuiva ai nevoie de o minte și o inimă deschisă. Dacă întinzi o mână de ajutor cuiva nu îți va garanta o viață bună și lipsită de oameni răi sau greutăți, dar cu siguranță va face un suflet să zâmbească.

 

Din experință spun că este greu în ziua de astăzi să găsești oameni competenți, care își doresc să muncească și să evolueze. Nu vreau să cred că sunt pe cale de dispariție, dar cusiguranță sunt rari. Iar când în spatele lor se află și o astfel de poveste...

Zilele trecute am primit un mesaj de la cineva și m-am gândit să distribui acest mesaj, în ideea că poate vreunul dintre voi ar putea da o mână de ajutor.

Dacă ai cunoștință de un job plătit decent sau de un contact care ar putea dona/sponsoriza această familie, lasă-mi un mesaj folosind formularul de contact de mai jos, iar eu te voi pune în legătură. Are experiență de peste 12 ani ca și Cost Controller în diferite hoteluri din București. Menționez că nu cunosc personal această persoană, dar situația ei poate fi dovedită prin acte.

 

Buna ziua,

Te rog sa ma ierti ca mi-am permis sa-ti scriu aici insa am mare nevoie de un sfat, de putin ajutor si nu am la cine sa apelez. Situatia mea si a copiilor mei este atat de dificila incat nu stiu ce sa fac asa ca indraznesc sa te rog ajuta-ma sa depasesc prapastia in care am cazut.

Din pacate evenimentele ultimilor 6 ani m-au adus in imposibilitatea de a mai asigura copiilor un trai decent. Acum 6 ani sotul meu a fost diagnosticat cu cancer la plamani stadiul 3B neoperabil, a facut multe tratamente cu citostatice si radiatii insa din pacate a pierdut aceasta crunta lupta. Acum 5 ani am fost si eu diagnosticata cu cancer de col uterin, stadiul 2B, am facut raze si m-am operat iar cancerul nu mai apare insa am fost pensionata pentru 4 ore medical pentru ca am multe probleme din cauza radiatiilor pe care le-am facut.

Impreuna avem 3 copii, cel mare are 27 ani, munceste si se descurca singur, ba chiar este un sprijin pentru tatal meu care are 78 ani si intrucat nu am frati trebuie sa-l ajut si pe el cumva asa ca fiul meu cel mare si-a asumat acest rol. Ceilalti doi sunt in totalitate dependenti de mine avand 17 ani si respectiv 13 ani. Locuim la bloc si doar cheltuielile de intretinere reprezinta cea mai mare parte din venitul nostru, copii cresc si hainele le raman mici si imi e foarte greu sa le cumpar toate hainele de care au nevoie, alimentatia lor trebuie sa fie bogata in nutrienti pentru ca sunt in crestere insa de foarte multe ori nu avem nici macar alimente de baza.

Fiind coplesita de toate acestea si din dorinta de a face ceva pentru a imbunatati viata copiilor mei, am renuntat la pensie si m-am angajat, sperand ca voi putea macar sa asigur copiilor un trai normal insa nu am gasit altundeva decat la o asociatie nonprofit, pe un salariu mic.

Muncesc foarte mult zi de zi, nemailuand in seama durerile pe care le am, sunt zile cand ma simt atat de rau incat abia ma pot scula din pat, ba chiar in unele zile din weekend zac in pat pentru ca nu sunt in stare de altceva si cu toate astea tot nu reusim sa traim normal, sa avem in fiecare zi de mancare sau sa putem sa cumparam cate ceva de imbracat atunci cand este nevoie.

Timp de 4 ani si jumatate venitul nostru au fost format doar din pensiile medicale, ridicol de mici, din care au trebuit platite foarte multe tomografe si multe medicamente care lipseau din spital, din acesta cauza am acumulat multe datorii la intretinere iar asociatia ne ameninta ca ne va da in judcata.

Situatia este disperata si imi pare tare rau ca am ajuns aici insa toate acestea s-au intamplat independent de vointa noastra si poate ca eu imi platesc vreo pedeapsa desi am incercat toata viata sa fiu un om bun si am facut bine celor din jurul meu atat cat am putut, copiii insa ce vina au? Stiu ca poate parea putin credibil ca o persoana care a invatat si si-a construit o cariera ar putea sa ajunga in situatia aceasta insa din pacate chiar asa am ajuns si pot demonstra cu documente medicale.

Stiu ca poate nu este locul cel mai potrivit unde sa cer ajutor insa pe aceasta retea am intalnit multi oameni de succes, educati care vor putea intelege fara sa ma judece prea mult asa ca indraznesc sa te rog invata-ma si pe mine ce sa fac sa pot sa-mi cresc copiii onorabil, sa avem ce manca in fiecare zi, sa ne putem plati toate datoriile sa nu mai stam cu frica ca putem fi dati in judecata si executati, sa poata copiii mei sa mearga la scoala cu fruntea sus ca nu le lipseste nimic din ghiozdan, sa putem sa avem si noi o masa plina de sarbatori, de 6 ani sarbatorile sunt un motiv de stres pentru mine fiindca stiu ca nu prea am ce pune pe masa, te rog mult ajuta-ma.

Te rog sa ma ierti ca indraznesc insa daca cunosti o societate comerciala care isi permite sa ne acorde o sponsorizare sau o donatie, mai ales ca acest fel de cheltuieli sunt deductibile fiscal, cu alte cuvinte decat sa-i dea la stat sub forma de impozit poate sa ne ajute sa depasim aceasta situatie, te rog sa ma anunti.

Daca ai cunostinta de joburi platite decent sau orice ajutor chiar si un sfat mi-ar prinde bine, ti-as ramane vesnic recunoscatoare daca mi-ai da un semn.

Multumesc,

 

Dacă ai cunoștință de un job plătit decent sau de un contact care ar putea dona/sponsoriza această familie, lasă-mi un mesaj folosind formularul de contact de mai jos, iar eu te voi pune în legătură.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~