SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 12/10/2017

Prea puțini oameni dispuși să învețeSPAȚIU PUBLICITAR

Astăzi am asistat la o discuție între un profesor și un învățăcel, lecție ce a avut loc în aula de lângă dușuri, a unei oarecare săli de fitness. Subiect de actualitate de altfel, însă prost documentat. La finalul lecției, învățăcelul își întreabă profesorul "Da` de unde știi?!" la care acesta îi răspunde încrezător "Am citit pe net!".

M-a bufnit râsul, iar la scurt timp m-a cuprins răceala în urma unei concluzii care îmi alerga de nebună prin cap. "Prea puțini oameni dispuși să învețe!"

 

În graba noastră spre NIMIC și din nevoia acută de apreciere a propiei imagini a imaginii a altcuiva (dacă nu ai înțeles ideea, scrie-mi și am să-ți explic), ardem etape iar rezultatul final devine... un mare NIMIC.

Nu aș da vina pe timp, chiar dacă este deja un clișeu, ci mai degrabă pe... nu știu cum să spun ca să nu jignesc prea mult... prostie. Da, prostie! Dacă ai impresia că arzând etapele învățării a ceva, vei ști acel ceva... ești mai prost decât îți poți imagina.

TOTUL se învăța! Chiar dacă (probabil) nu ți-a spus nimeni asta, însăși fututul se învață. Eh, ce părere ai? Acum, dă fuga rapid la oglindă, privește-te în ochi și spune-ți sincer că știi să fuți!  Bucură-te puțin de răspunsul plin de speranță pe care l-ai îmbrățișat, după care pune-ți următoarea întrebarea "Și, partenera ta ce spune?" Și încă o întrebare "Dar ea știe?"

Crezi că știi să gătești? Să repari o mașină? Să schimbi un bec? Să construiești ceva? etc.  Dacă nu ai învățat, îți spun eu, crezi prost!

A prinde o idee, a auzi o informație sau mai rău, a avea impresia că ai habar despre ceva... nu înseamnă că știi! Iar dacă te încearcă măcar sentimentul sau gândul, cum că le știi pe toate... te rog, scrie-mi pentru că vreau să îți spun ceva. :)))

Ceea ce vreau să înțelegi, este că a nu ști, nu este un lucru rău. Este perfect normal. Cum am spus și mai devreme, TOTUL SE ÎNVAȚĂ. Acordă atenție procesului de învățare și cel mai important, dă-ți timp! Nimic nu se dobândește peste noapte, iar adevăratele competențe ți le dezvolți prin exercițiu. Exercițiu, nu repetiție.

Pentru a ne înțelege, semantica limbii române îmi permite o interpretare diferențiată a acestor doi termeni.

Exercițiul este o acțiune fizică sau intelectuală, făcută sistematic și repetat, în scopul dobândirii sau perfecționării unor deprinderi sau abilități. Deci asta presupune că ceea ce faci este corect și conform lecției (din procesul de învățare), în timp ce repetiția, este reluarea a acelorași vorbe, idei, acțiuni etc. fără a avea vreun fundament teoretic.

Deci, în cuvinte mai simple, degeba repeți un lucru pe care nu l-ai învățat corect. Asta nu înseamnă că știi, ci doar că ești un prost(ă) insistent.

Amintește-ți vorbele mele diseară, când te bagi în pat lângă partenerul/partenera ta!

 

 

Tu ce ai învățat astăzi? Sau care este ultimul lucru pe care l-ai învățat? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos!

 


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~