SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 05/04/2017

Provocare #13SPAȚIU PUBLICITAR

Cred că nu mai este un mister pentru nimeni faptul că, adulții, nu știu să se joace. Corect? Cel puțin unii dintre ei. Nu, nici măcar în sensul acela...

Ei bine, pentru toți ceilalți adulți, în care se mai zbate o scânteie de "let's see what happens", am dat curs acestei secțiuni din blog unde vă invit la un mic joc al cunoașterii (și dezvoltării).

 

Zilele trecute am făcut treaba asta... și a fost extrem de amuzant. Încearcă și tu! Reacțiile vor fi împărțite...

13. Înainte de orice interacțiune, indiferent de personă, loc sau mijloc, întreabă "Începem?!?" ... și încearcă să pari serios și convingător! Dacă ești sunat, întreabă asta, în loc de banalul "Alo, da!". Dacă ești la market / restaurant / bar / crâșmă / plajă / lună, întreabă asta, înainte de a spune orice altceva. Dacă te salută vecinii de bloc, dacă ai ședință la serviciu, dacă ai ceva de clarificat cu vreun coleg, dacă vreun client sau furnizor încearcă să dea de tine... Ai prins ideea, da?

Provocarea este să faci asta o zi întreagă, fără excepție și fără milă!

 

 

Povestește-mi cum a decurs provocarea, folosind formularul de contact de mai jos.

Crezi că te-ai descurcat (cât de cât) grozav? Lansează o provocare (sau pune o intrebare) și poate va fi următorul subiect al discuției.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnbepiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~