SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 07/05/2017

Provocare #14SPAȚIU PUBLICITAR

Cred că nu mai este un mister pentru nimeni faptul că, adulții, nu știu să se joace. Corect? Cel puțin unii dintre ei. Nu, nici măcar în sensul acela...

Ei bine, pentru toți ceilalți adulți, în care se mai zbate o scânteie de "let's see what happens", am dat curs acestei secțiuni din blog unde vă invit la un mic joc al cunoașterii (și dezvoltării).

 

Nu știu sigur dacă este de rău sau de bine, legal sau ilegal, dar...

14. Folosește un marker pentru a trece numărul TĂU de telefon pe o bancnotă de 1 LEU. Știu că valorzi mai mult, dar aici nu este vorba despre asta. Dacă ești extrem de curajos, trece pe 10 bancnote de 1 LEU. (Astel îți crește și valoarea.. dacă îți făceai griji din pricina asta).

După care, bineînțeles, mergi și cumpără-ți ceva frumos, folosind bancnotele respective.

 

 

Povestește-mi cum a decurs provocarea, folosind formularul de contact de mai jos.

Crezi că te-ai descurcat (cât de cât) grozav? Lansează o provocare (sau pune o intrebare) și poate va fi următorul subiect al discuției.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnbepiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~