SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 23/01/2017

Provocare #9SPAȚIU PUBLICITAR

Cred că nu mai este un mister pentru nimeni faptul că, adulții, nu știu să se joace. Corect? Cel puțin unii dintre ei. Nu, nici măcar în sensul acela...

Ei bine, pentru toți ceilalți adulți, în care se mai zbate o scânteie de "let's see what happens", am dat curs acestei secțiuni din blog unde vă invit la un mic joc al cunoașterii (și dezvoltării).

 

Provocarea de astăzi va fi nu doar distractivă ci și constructivă. Este vorba despre un exercițiu de dicție... + puțin fun :)

9. În drum spre/de la serviciu (dacă folosești mijloacele de transport în comun, sau dacă mergi pe jos), la birou înainte de a începe o discuție cu colegii/șefii/clienții, când te plimbi printre raioanele magazinului în care îți faci cumpărăturile, când stai la rând la casă pentru a plăti cumpărăturile, spune de 3 ori, consecutiv, cu voce tare, foarte rapid, propozițiile de mai jos. Este un exercițiu de dicție deci scopul este să le spui foarte rapid. Cât de rapid poți.

- Șase sași în șase saci soseau pe șosea. (x3 ori)

- Pila-n pungă, punga-n pilă. Pilălău cu pila lungă a pilit pila pe dungă. (x3 ori)

- Un vultur stă pe-un pisc cu-n pix în plisc. (x3 ori)

 

 

Povestește-mi cum a decurs provocarea, folosind formularul de contact de mai jos.

Crezi că te-ai descurcat (cât de cât) grozav? Lansează o provocare (sau pune o intrebare) și poate va fi următorul subiect al discuției.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnb

epiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~