SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 21/10/2016

Scurtătură printre steleSPAȚIU PUBLICITAR


Dacă ești plin(ă) de dorință sau dorințe, am o veste minunată pentru tine.


Nu lucrez la Societatea Astronomică de Meteori, nu sunt astrolog și nici filosof. Nu, nu sunt nici romantic. Îmi place cerul. Îmi plac stelele. Face sens?

Anumite persoane ar spune că sunt cu nasul pe sus. Zău?! Dacă este așa, măcar nu port nasul pe sus degeaba. Țin ochii deschiși. Privesc cerul. Am ochi doar pentru ele. Stelele (mele).

Și cum mergeam eu așa... am aflat că astăzi plouă iar, dar nu oricum, ci cu stele.

20 de meteori/oră se își caută norocoșii și norocoasele, pline de dorință sau dorințe.

Pregătește-ți rapid o listă cu dorințe, o pătură pe care să vă întindeți (eventual una în plus pentru a face căldură), o sticlă de vin (renunță la mașină) 2 pahare + un tirbușon și... fuga în pustietate. Cum cu cine? Cu ea, cu el. Vezi tu.

Eu zic să lași clubăreala sau leneveala pe mâine. Dacă nu erai așa comod(ă) acum 8 ani, poate erai și tu mai împlinit(ă). Atunci a fost o ploaie cu cca. 80 de meteori/oră.

Orionidele, așa se numește. Ca să știi. :)

 

 

Te-ai lăsat acoperit(ă) de ploaia de stele? Unde ai fost? Poze? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
airbnbepiesa.ro
SPAȚIU PUBLICITAR


click pe link dacă vrei să vezi oferta ALTEX

Articole recomandate ~