SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 29/10/2017

The way - ReviewSPAȚIU PUBLICITAR

Chiar dacă ar fi să judecăm filmul doar după acele câteva cadre de pe traseul El Camino de Santiago, tot l-aș considera un film foarte bun. Dar nu este vorba doar despre peisaje, ci însăși povestea și mesajele din film, îl poziționază pe lista mea de filme recomandate.

 

Sigur nu este genul de film care ar prinde pe toată lumea, însă eu ți-l recomand cu toată încrederea, chiar dacă nu este tocmai genul tău.

Este o film de aventură, cu anumite momente amuzante, însă povestea în sine este o dramă... cu final fericit.

Tatăl unui adolescent de aproape 40 de anișori care a renunțat la studii și la viața obișnuită pentru a vedea lumea, primește un telefon de la un comisar francez care îl anunță că fiul lui a murit.

Martin Sheen, tatăl "adolescentului", zboară în sudul Franței pentru a-și identifica fiul decedat și pentru a-l adulce acasă. Ajuns aici, află despre acest traseu de 800km pe care fiul lui începuse să-l pargurgă pe jos și decide să termine el această călătorie. Îl încinerează și pornește la drum, împrăștiind din cenușă de-a lungul întregului traseu.

De aici, te las pe tine să vezi prin ce peripeții trece și cum îl schimbă această călătorie, sperând în același timp că va trezi în tine, poate nu dorința de a încerca și tu această experiență, dar măcar curiozitatea de a citi mai multe despre acest... El Camino de Santiago.

Aștept să revii și să-mi spui cum ți s-a părut.

 

 

Ce film ai văzut și ți-a plăcut în ultima perioadă? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~