SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 16/09/2016

Tu și eclipsa mea de lunăSPAȚIU PUBLICITAR

Nu știu cât de puternic se va simți emoțional această eclipsă de lună, însă pentru cei ce nu simt/resimt niciun fel de efect ar putea fi totuși un prilej bun pentru a privi spre cer. Iar dacă totuși simți ceva, este de bine, asta denotă că ești viu și plin de emoții.

 

Evit să intru în detalii tehnice (care mă depășesc) și astrologice (care de asemenea mă depășesc) pentru a explica fenomenul din această seară (numit generic, eclipsă), așadar voi prezenta pe scurt scopul acestui articol.

Este un reminder pentru cei ce care știau dar erau pe cale să uite că avem eclipsă de lună în această seară. Este un breaking news pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele. Este un pont pentru cei care sunt spontani dar nu au inspirație, și o veste bună pentru cei care:

  • se simt singuri/e sau triști/e. Poți ieși să privești spre lună. Nu vei fi singur(ă).
  • (vineri fiind) nu au chef de centrul vechi. Poți să ieși să privești spre lună și te asigur că un pahar/sticlă de vin îi va da un gust diferit.
  • nu au găsit încă un motiv/loc interesant pentru a invita frumoasa în oraș. Poți liniștit să o inviți să priviți eclipsa împreună.
  • au fost/sunt tâmpiți/e și s-au certat cu persoane dragi din viața lor, iar din prea mult orogoliu (sau prostie) nu vor să recunoască că au greșit. Poți invita persoana (în cauză) la o eclipsă de lună, și liniștit, poți să dai vina pe ea. Pe lună.

 

Eclipsa începe undeva după ora 20 și se încheie pe la 23:54, înă momentul cel mai bun (din spusele unora) ar fi pe la 21:30-21:56.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~