SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 30/07/2017

Unde, cum și când poți recicla bateriile sau acumulatorii mobiliSPAȚIU PUBLICITAR

Orientare (mai mult sau mai puțin) către mediu sau marketing pur, există companii care nu doar că te încurajează să reciclezi, dar te și recompensează.

 

Au mai fost și alții înainte, cu diferite campanii de reciclare al bateriilor, dar din motive necunoscute aceste campanii se desfășoară într-un interval de timp limitat.

Așadar, iată 2 locuri în care poți aduce bateriile uzate și poți pleca cu unele noi.

  1. La Hornbach în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2017 primești 1 baterie nouă VARTA pentru fiecare 6 baterii aduse la reciclat.
  2. La Carrefour în perioada 10 februarie - 31 decembrie 2017 primești 1 baterie nouă marca proprie pentru fiecare 5 baterii aduse la reciclat.

Acumulatorii portabili și bateriile conțin o mulțime de substanțe toxice care pot polua mediul. Mercur, plumb, cadmiu, nichel, litiu sunt doar câteva dintre substanțele găsite în acestea, care pot afecta grav sănătatea.

Atunci când le arunci la gunoi ca și deșeu menajer, aceste substanțe ajung în sol și apă. Iar de acolo... probabil că ai prins circuitul lor în natură.
Hai mai bine să îți explic:

Baterii -> gunoi menajer -> sol & apă -> plante (&animale dacă nu ești încă vegan) -> TU!

Știați că?

  •     o singură baterie aruncată otrăvește aproape 4000 de litri de apă
  •     bateriile conţin substanţe toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu care afectează grav sănătatea umană
  •     substanţele conţinute de bateriile aruncate ca deșeu menajer vor ajunge în sol şi ape
  •     predă deşeurile electrice şi electronice, precum şi toate tipurile de baterii uzate numai la punctele de colectare special amenajate

 

Dacă mai știi și alte campanii / puncte unde se colectează și se recompensează, te invit să-mi scrii pentru a completa această lista, folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~