SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 13/07/2017

Viața este frumoasă. Viața este magicăSPAȚIU PUBLICITAR

În mai toate "manualele de dezvoltare personală", în mai toate citatele motivaționale și mai toți specialiștii și pseudospecialiștii te sfătuiesc să trăiești în prezent. Nu știu câți dintre ei te și învață cum, dar asta deja este mai puțin important.

 

Da, este important să fii prezent în viața ta și să observi lucrurile care te înconjoară. Frumusețea este peste tot în jurul tău, trebuie doar să ai ochii deschiși pentru a o vedea și inima deschisă pentru a primi iubirea. Da, încep să vorbesc ca unul dintre acei pseudospecialiști, însă nu știu cum altfel să-ți explic.

Bine, încerc altă variantă. Sunt momente în care viața mi se pare atât de minunată, încât o iau lacrimile la vale. Un gest tandru de dimineață, un mesaj drăguț de la un necunoscut sau o simplă melodie... îmi pot schimba radical starea. Și nici măcar nu trebuie să mai încerc să interpretez aceste lucruri. Este suficient să fiu prezent și să le trăiesc. Iar apoi, involuntar, îmi vin în minte un bilion (că tot am fost corectat pentru traducerea eronată a acestui cuvânt, și îți mulțumesc) de lucruri minunate din viață și.. cum ziceam, șiroiuțe (da, știu că nu există acest cuvânt) cu zâmbetul pe față și inima plină de bucurie.

Bine, starea asta poate să se disipeze rapid, la primul idiot care îți taie calea, dar cred că este important să ținem cât mai mult de ea. Și cum altfel putem face asta, decât printr-un alt gest minunat adresat cuiva, menit (sau nu) să-i schimbe starea.

Eu m-am gândit să scriu acest articol pentru a împărtăși cu tine această experiență, așa că ți-l ofer cu toată inima mea de (ne)arogant.

Nu sunt în cea mai roz perioadă a vieții mele, dar îți pot spune din proprie experiență și fără vreun motiv palpabil, viața este frumoasă, viața este minunată, magică, faină, este... cum vrei tu să o vezi!

 

 

Ție ce ți-a făcut astăzi ziua minunată? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos.


loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~