SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 29/05/2020

Viața este prea scurtă pentru aceste 10 lucruriSPAȚIU PUBLICITAR

Atenție! Ordinea este prea puțin importantă. :)

1.Regrete. Nu poți schimba trecutul!. Pariu că știai deja asta!
Îți poți schimba viața concentrându-te pe prezent. Gândurile negative legate de trecut nu fac altceva decât să otrăvească sufletul, să îți întunece mintea și să te facă să bați pasul pe loc. Gândește-te cum poți îmbunătăți situația, învată-ți lecția și mergi mai departe!

2.Furie. La asta sunt expert (dar ma tratez). I'm a short tempered guy. Very short tempered. :) Și chiar dacă poate părea a fi fun sau constructiv, mi-ar plăcea să nu îmi mai pierd timpul cu asta. Realizez că este un fel de a-mi preda controlul, persoanelor din jurul meu. Și sincer, nu îmi prea place cum sună. Recunosc, îmi place să fiu furios și să țip ori să arunc priviri oamenilor, dar în aceeași măsură mărturisesc că am și zile în care nu vreau să mă enervez. Însă..

3.Relații nașpa. Pfoi, mi se pare cel mai potrivit atribut. Nașpa. Se spune că în urma acestor relații, aduni experiență. Well, fcku you! Nu merită. Punct. Așa că, dacă poți să le eviți, evită-le! Dă-ți timp și alege smart!

4.Risipă. Mâncare, apă, energie electrică, energia ta, orice! Consumă doar cât ai nevoie și menține o mentalitate sănătoasă. Dacă ți se pare că ai prea mult, oferă. De asemenea, nu-ți lăsa soțul/soția sau copiii să devină risipitori. Reciclează!

5.Timp pierdut. Este tot o formă de risipă (timp sau energie) dar simt că merită un punct separat. Toată lumea știe asta, dar cumva cam toți reușim să facem fix pe dos. Lasă social media-ul, televizorul, consola, lbaa (multă). Tot aici aș pune și bârfele, însă parcă le-aș da și lor un punct separat.

6.Conspirații. Între punctul 5 și 6 intră și bârfele care, chiar dacă nu pare să facă rău direct cuiva, consider că este un obicei josnic. Viața este scurtă și nu merită umplută cu astfel de lucruri toxice. Iar dacă lucrezi pentru cineva care nu îți reprezintă valorile sau principiile, dă-ți demisia! Posibil să-mi mulțumești mai târziu.

7.Muncă excesivă. A se vedea diferența între "multă muncă" și "muncă excesivă". Americanii au acest termen, workaholic. Nu știu dacă noi avem un astfel de termen, însă avem o categorie specială de workaholici. Sclavi. Sunt acele persoane care ajung să muncească prea mult, nu pentru că sunt ei depedenți de adrenalină ci pentru că sunt puși să muncească astfel. Iar dacă nu o fac pentru a-și menține locul de muncă, o fac pentru a da bine în fața colegilor/șefilor. Indiferent de situație, ascultă ce îți spun. NU SE MERITĂ! Nu îți va ridica nimeni nicio statuie dacă îți sacrifici viața. Colegii sau șefii ar trebui să te aprecieze pentru alte calități ale tale, pe care sunt convins că le ai. Viața este făcută pentru a fi trăită. Fă-ți timp pentru asta. Și nu, "la pensie" nu mai este un obiectiv realist.

8.Lipsa socializării. Suntem ființe sociale. Nu te da introvertit/ă, că nu ești. Ieși! Cunoaște oameni! Călătorește! Mergi în natură! Fă sport! Yoga! Meditează! Fă voluntariat! Învață pe cineva ceva!

9.Cinism. Aici aș avea prea mult de scris, așa că mai bine nu intru în detalii.

10.Iubire neîmpărtășită. Îți place să iubești și să fii iubit/ă. Fie că îți place să recunoști sau nu, este cum îți spun eu. Da, posibil să nu știi cum.. să iubești sau să îți declari ori să împărtășești iubirea, dar vrei și ai nevoie de asta în viața ta. Ai nevoie de iubire în viața ta, iar dacă vei ține cont punctul 3 și nu te vei da bătut/ă.. și vei învăța cum să te iubești și să iubești.. vei întâlni și persoana potrivită. Iar dacă ești cu adevărat un om fain, îți recomand cu toată inima 326 (click aici). Aruncă o privire!

 

Cum ți se pare lista? Dacă ai completări sau păreri diferite, te invit să-mi scrii folosind formularul de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~