SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 19/11/2017

Ziua internațională a bărbatului - 19 NoiembrieSPAȚIU PUBLICITAR

Ziua Internațională a Bărbatului este un eveniment anual sărbătorit pe 19 noiembrie ce are ca obiective concentrarea atenției asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Potrivit statisticilor din anul 2015 ale Organizației Mondiale a Sănătății, la nivel global, speranța de viață a bărbaților era, la naștere, de 69 de ani, în timp ce speranța de viață a femeilor era de 74 de ani.

Este o ocazie pentru a evidenția discriminarea față de bărbați și băieți și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.

Conform www.internationalmensday.com, rata suicidului la bărbați este de aproape trei ori mai mare decât la femei și, totodată, menționează că bărbații sunt, în multe colțuri ale lumii, victime ale discriminării legislative la nivelul familiei.

Ziua Internațională a Bărbatului este sărbătorită în peste 60 de țări și reprezintă o ocazie foarte bună pentru a le arăta cât de mult sunt apreciați.

 

Tu ce cadou ai de gând să-i faci astăzi, de Ziua Internațională a Bărbatului? Te invit să-mi scrii folosind formularul de contact de mai jos.


Sursă: wikipedia.org

loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~