Vrei să vezi cu ce trotinetă cool mă dau? CLICK AICI!

Articol publicat de un arogant, în data de 24/09/2019

Nu este tocmai un secret și nici o informație de tipul braking news (ci, poate mai bine spus ar fi breaking bad) dar trebuie să mărturisesc, că este 3PM, este Marți iar eu nu am ieșit din casă. Încă! Am o răceală care m-a îmbrățișat în cel mai vulgar mod posibil, nici vremea de afară nu m-a aj (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 30/06/2019

Mereu am fost fascinat de mixul gusturilor și aromelor, un trio de dulce, sărat, picant, acru sau amar. În urmă cu câteva zile am descoperit această combinație, ca un exemplu, care a răsunat profund în imaginația mea și care a devenit rapid cap de listă în agendă.

Grăsimea și gust (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 10/06/2019

Fuse si se duse. Luna Mai, luna nationala a masturbarii, a orgasmului si tot asa mai departe. In alta ordine de idei, Mai a terminat, dar tu?

Am planuit de ceva timp sa scriu acest articol insa succesiunea evenimentelor din ultima perioada a facut imposibil acest lucru. Acum sunt usor accidentat, tastez greoi, si da (...)

SPAȚIU PUBLICITAR

Articol publicat de un arogant, în data de 03/02/2019

Nu știu tu când ai spus ultima oară asta, însă eu o spun destul de des. De multe ori în gând, alteori o spun cu voce tare.. nu ca un ultimatum adresat cuiva, ci ca o promisiune.

..este ultima oară când țip sau vorbesc urât ..este ultima oară când mă mai enervez (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 02/02/2019

Ok. Hold your horses! Știu că această afirmație contrazice 2 prințipii fundamentale pe care le tot auzi în jurul tău, dar dă-ți timp și citește articolul până la capăt. Și nu, nu este click bait, ci doar umila mea părere, proprie și de excepție.. de ne-psiholog și ne-expert în relații.. ori (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 24/01/2019

În zilele noastre, aproape niciun aliment nu mai poate fi considerat 100% fără pesticide. Surprinzător (sau nu), chiar și produsele ecologice pot conține anumite reziduuri de pesticide.

 

Recomandat ar fi să cumperi legumele și fructele de la țărani sau din surse sigure ca fiind organic (...)

SPAȚIU PUBLICITAR

Articol publicat de un arogant, în data de 21/10/2018

Probabil va fi la fel de șocant și pentru tine, și te rog să mă urmărești până la capăt, eu cred că șeful tău vrea ca tu să fii singur(ă)!

Serios, gândește-te puțin! Ce interes ar avea ca tu, în sfârșit, să fii fericit(ă)? Chiar crezi că îi pasă? Cuiva? Ce interes a (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 08/09/2018

A fi un musafir bun, nu este ceva ce îți însușești la naștere, ci este ceva ce vei învăța în timp! La fel ca multe alte lucruri, un anumit "statut" se implică muncă. Nu te naști femeie, nu te naști bărbat, iar dânsa-n-trânsa nu înseamnă că știi să f0ți! Ț&ac (...)

Articol publicat de un arogant, în data de 15/08/2018

Să începem cu începutul începutului, începutului.. Este bine să reții faptul că principala grijă a creierului nostru este…  nu, nu este de a ne face fericiți, ci de a ne menține în viață. Și cum crezi că face asta? Te motivează să te duci la sală sau să te apuci de medi (...)

SPAȚIU PUBLICITAR

Articol publicat de un arogant, în data de 22/06/2018
SPAȚIU PUBLICITAR
epiesa.ro
erotic24.ro
SPAȚIU PUBLICITARArticole recomandate ~