SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 17/03/2020

Ce să faci pentru a evita o CARANTINĂ tristăSPAȚIU PUBLICITAR

Voi trece peste partea introductivă despre cum ori de ce ești / ar fi bine să stai cuminte acasă și voi scrie direct la subiect. Dacă te numeri printre aceste persoane, te felicit și te stimez. Ești o persoană responsabiă! Motiv pentru care am decis să mă asigură că nu ești tristuț/ă în această perioadă.

Am scris o listă, pe care te invit să o completezi și tu folosind forumular de contact din finalul articolului. Ordinea este aleatorie, însă primele 3 poziții sunt destul de importante. :D

 

1. Citește-mi blogul :) Răsfoiește articolele, citește, distribuie dacă ți-au plăcut, lasă-mi mesaj sau comentarii. Dacă ești fumător și nu ai văzut deja articolul, îți recomand acest articol în care am scris despre cum am renunțat la fumat (click aici).

2. Citește ce am scris și pe 326.ro Nu te sfii să distribui nici din acele articole dacă ți-au plăcut.

3. Citește cărțile pe care spuneai că nu ai timp să le citești. Dacă nu știi de unde să începi, uite o listă de cărți pe care le recomand cu drag (click aici).

4. Încearcă și cărți care trateză subiecte de spiritualitate. Încearcă o carte de rugăciuni.. Nu se știe niciodată..

5. Apucă-te de scris! Lasă postările de pe facebook. Încearcă să scrii articole. Scrie un jurnal sau fă-ți un blog. Acum că tot este la modă, poți să scrii despre coronavirus pentru că sunt convins că te-ai documentat și ai deja propriile tale păreri. Totuși, eu zic să scrii despre altceva. Scrie despre.. vin, brânză sau șah.  Ceva interesant sau care te pasionează.

6. Dacă ții musai să-ți deranjezi vecinii, scoate-ți instrumentul (wink-wink) și exersează. Mă refer la tobe, chitară, pian, muzică, ce ai tu în dotare.

7. Scrie-le mail sau sms foștilor ori fostelor, dacă simți că mai ai lucruri pe suflet pe care nu le-ai spus.

8. Încearcă să înveți o limbă străină. Sau dacă simți că este cazul, ori ai fost corectat/ă de minim 3 ori în ultima săptămână, poți aprofunda puțin limba română.

9. Meditează. Așează-te comod la marginea patului sau pe scaun, nu te sprijini de nimic, menține coloana dreaptă, închide ochii și eliberează-ți mintea timp de 5-10 sau chiar 20 de minute. Nu te gândi la nimic. La nimic am zis!

10. Dacă găsești o mască cosmetică printre sulurile de hârtie igienică, poți încerca o zi de SPA în confortul propriei case.

11. Scrie scrisori de mână familiei sau prietenilor. Dacă nu crezi că merită, scrie-ți o scrisoare ție. De mulțumuri. Fă o listă cu lucrurile pentru care ești recunoscător/oare.

12. Caută la televizor sau pe internet un concert de operă, ia-i volumul și inventează propriile scenarii și dialoguri.

13. Fă ordine în dulap, debara, balcon sau acolo unde ai tot amânat să faci de atâta timp.

14. Încearcă un maraton de filme, menționate de critici cum că ar fi trebuit să câștige premii memorabile.

15. Învață să coși, croșetezi sau să faci goblenuri.

16. Pune bazele unei rutine zilnice de exerciții fizice, yoga, stretching sau pilates.

17. Așează-te în fața oglinzii, ia o foaie hârtie și un creion și încearcă să îți faci autoportretul.

18. Bucură-te de o serie de băi fierbinți.. în compania unui vin roșu ori prosecco.

19. Colorează! Cărțile de colorat nu sunt doar pentru copii, să știi.

20. Fă ordine în fotografiile din telefon și laptop. Fă o selecție și pregătește un album foto.

21. Citește și învață despre bani. Educația financiară este utilă iar o strategie bună pusă în practică ți-ar putea schimba ziua de mâine.

22. Scrie o poveste împreună cu familia ta. Alegeți-vă câte un personaj și scrieți propriile aventuri. La sfârșit, citiți-le pe rând cu voce tare.

23. Fă o listă cu locurile pe care vrei să le vizitezi sau lucrurile pe care vrei să le faci după ce se termină carantină.

24. Memorează tabelul lui Mendeelev. Nu știi niciodată când ți-ar putea fi util. Sau, documentează-te cu privire la tehnici de citire rapidă ori de dezvoltare a memoriei.

25. Finisează-ți CV-ul și aplică la joburile pe care ți le dorești. Ține cont de perioada de carantină în cazul în care ești invitat la interviu. Propune un interviu pe skype.

26. Învață un stil de dans cu ajutorul clipurile de pe youtube. Bellydancing rullz! Masajul de asemenea!

27. Adună piesele de lego și construiește o casă. În casă.

28. Învață să faci lucruri cu mâna pe care o folosești cel mai puțin. Scrie, spală-te pe dinți, mănâncă, etc.

29. Vorbește cu plantele tale. Ce mai fac? Cum le merge? Încearcă și un compliment. Asigură-te că se bucură de suficientă lumină. Vezi cum le este solul. Udă-le dacă este cazul.

30. Învață beatbox. :)

31. Încearcă să te miști cîteva minute în super-slow motion. Este ok dacă te apucă râsul.

32. Răsfoiește dicționarul și învață cuvinte noi.Deschide-l la întâmplare și găsește cuvinte pe care le poți folosi și memorează-le.

33. Respiră. Conștient și profund.

34. Dormi, pentru căă știu că îți place!

35. Este ultima, din listă dar ar trebui să fie prima.. Fă sex. Încearcă lucruril noi. Dacă te afli în izolare singur/ă,masturbează-te! Descoperă-te și bucură-te de tine și de corpul tău!

 

Cam atât! Mă întorc la ale mele. Sper că ți-a plăcut lista mea. Nu uita că îmi poți scrie propriile tale recomandări folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~