SPAȚIU PUBLICITAR

Articol postat de un arogant, în data de 06/02/2017

Ziua mea, în cel mai rău caz ar putea fi 'o zi bună'SPAȚIU PUBLICITAR

Se întâmplă uneori să ai câte 'o zi proastă'. Alții (spun că) șirul lor de zile proaste nu se mai termină. Iar alții (pare că) au doar zile bune. Dar știi de ce?

 

Dacă este să privim logic problema, la o primă vedere am putea spune că avem o zi proastă atunci când evenimentele din acea zi sunt sau nu sunt pe placul nostru.

Nimic mai adevărat, dar dacă privim în profunzime problema, realizăm că această zi proastă este dată de ceea ce gândim despre evenimentele din acea zi.

Există o strânsă legătură între ceea ce simțim și modul în care interpretăm ceea ce se întâmplă (sau nu se întâmplă) în acea zi, de modul în care credem că ne afectează acel eveniment.

Cum poți avea (cel puțin) doar zile bune? Schimbându-ți stare!

Nu poți evita evenimentele neplăcute (dintre care unele chiar au rol pozitiv în evoluția ta, dar asta este o altă discuție) însă îți poți schimba starea cu care le întâmpini și starea pe care o ai după.

Deci, primul lucru cu care îți recomand să începi este să eviți a mai spune că ai avut o zi proastă. Dacă te scutur puțin, sunt aproape convins că nici nu îți imaginezi cum arată o zi cu adevărat proastă.

Cuvintele pe care le folosești pentru a descrie un eveniment, au un impact foarte mare asupra stării pe care ți-o va da.

Matematic vorbind, ecuația unei zile bune arată cam așa:
Viziunea ta despre acel eveniment + limbajul folosit pentru a descrie (eticheta) evenimentul => declanșează starea pe care o ai => care la rândul ei determină ce urmează să faci sau să nu faci mai departe.

Spune-mi, atunci când ai o zi proastă... mai ai ambiție? Mai ești motivat sau determinat să faci ceea ce ți-ai propus? Dă-mi voie să presupun că nu!

Și cum crezi că îți va influența această stare întreaga ta zi? Până seară vei spune că ai avut cea mai proastă zi din viața ta. Pe lângă faptul că ți-a mers prost, nici nu ai reușit să faci mare lucru din ceea ce ți-ai propus. Corect?

Practic, un eveniment neplăcut din ziua ta, poate declanșa o avalanșă de neplăceri și îți poate da peste cap întreaga zi.

Ziua mea, în cel mai rău caz ar putea fi "o zi bună". Mai multe detalii despre cuvintele mele declanșatoare pe care le folosesc pentru a-mi schimba starea, găsești în cartea mea Am ales să fiu fericit pe care ți-o ofer cadou, gratuit, dacă completezi acum formularul de pe site. Click aici!

 

Tu ce faci pentru a avea o zi bună? Te invit să-mi scrii, folosind formularul de contact de mai jos.loading...

Hai, nu mai fi tristuț(ă), că nu-i musai să-ți placă ce am scris.
Dar dacă totuși ți-a plăcut, un va ajuta mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni faini, ca tine.

Sunt sincer, tranșant și direct. Nu scriu pentru femei vulnerabile și nici despre bărbați adevărați! Scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc) și nu trebuie să-ți placă.

Mă găsești pe facebook sau pe Google dacă vrei să vezi ce mai fac, iar dacă nu îți poți stăpâni frustările și vrei să înjuri, o poți face la aceeași adresă.


SPAȚIU PUBLICITAR

Mai multe articole din această categorie ~